cemrecanimm merhaba kızlar. 19+1deyim baş ağrım var su an sadece. 1 2 haftadır yokluyor beni sürekli. normalde sinüzitim vardı. ondan mı gebelikten mi bilemedim. sizlerde de bas agrısı vsr mı?
Bebegmbenm cemrecanimm hayatımda baş ağrısı yaşadığımı hatırlamıyorum gebelikten beri şiddetli baş ağrısı yaşamaya başladım . Gebelikle alakalı nette öyle yazıyordu doktorum Parol verdi ama içmek istemiyorum
Remziye_2121 cemrecanimm benim de normalde sinüzit migrenim var ama bu 5 haftadır hiç başım ağırmıyor
Hafizeplt cemrecanimm ilk aylarda hormonların artışından çok oluyo canım parol içilebileceğini söylüyor doktorlar.. benim migrenim var çok zorlandım ama sonra hafifledi.. günde 4 tane(6 saatte bir) parol içebileceğimi söylemişti doktorum
Remziye_2121 Bebegmbenm benim ağrıdığında içiyordum çok şükür hiç bir şeyim yok beş haftadır baş ağrısı çekmiyorum
Febrarss Kızlar baş ağrısından alakasız çok fena mide bulantılarım oluyor bazen içimde ne var nE yok çıkıyor ama ona rağmen geçmiyor çubuk kraker vs yiyorum siz nasıl geçiriyorsunuz