BlueButterfly mucizebebek03 bende çok Allah hepimize kolaylık versin yok yok bende çok şikayet ediyorum hele sıcaklar beni mahvediyor
Minnosanne06 BlueButterfly Allah hepimizin yardımcısı olsun. Son haftaları son günleri kalanlar bir avazda kurtulsun insallah
Bedihauslu Bedihauslu BlueButterfly buyurdum ama korkuyorum biraz başıma ne gelecek diye çok düşünüyorum
BlueButterfly Bedihauslu çok güzel bisey gelicek korkmayın lütfen benimde ilk ama hiç dusunmuyorum onun kokusunu güzelliğini gormek için sabırsızlanıyorum. Oğlum sağlıkla kucagima gelsin her cefayı çekmeye raziyim. Öyle düşünün insanları dinlemeyin hic
1prens_annesii BlueButterfly son 62 gün şükürler olsun rabbim tam zamanında kolay doğumlar nasip etsin herkese 🤚🏻❤️
Glcn22 BlueButterfly şafak 43 👼🏻 Bende hep merak ederdim ne zaman ikili sayılara düşücem şafak ne zaman azalıcak diye şimdi aşırı sabırsızım 💙🙏🏻
haydibakalim BlueButterfly sonrası çorap söküğü gibi gelecek benim son 24 olmuş ne ara geçti hiç anlamadım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 😊