Elif0801 BlueButterfly Son 99 gün kalınca bende post açmak için dört gözle bekliyordum😁 post açmadım ama şuan şafak 49 hergun günler geçsin diye dua ediyorum sadece 😏buraya kadar nasıl geldik anlamadım ama sonlar hiç geçmiyor sanki 🙄 Allah herkese hayırlı doğumlar ve bebislerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasıl etsin inşallah 🙏🙏
BlueButterfly Elif0801 Aminnn inşallah sizinde yerinize açmış oldum diyelim 🙂🥰 çok az kalmış sağlıkla kucaginiza alın bebisinizi🙏🙏
Darling_04 BlueButterfly kesinlikle dicem çıkaramıyorum 11 aylık oğlum var 24 saat kucaktn inmeyen her ota ağlıyan kafayı yememe çok az kaldı
BlueButterfly Darling_04 ayyy çok zor Allah yardım etsin hemde hamileyken inşallah gelecek olan minik birazdaha sakin olurda üzmez sizi
Yesimykc BlueButterfly bide ben sezeryan istiyorum diye soyledim doktoruma daha erken de alabilir doguma. Sıcaklarda cok zor oluyor rabbim yardimcimiz olsun.
Minnosanne06 13 gün sonra bizde ikiliye düşeceğiz. 99 gün olacak o zaman. Aynen 12 marttan beri burdayiz,zaman su misali
BlueButterfly Yesimykc Aminnn cümlemizin ya aynen hic cekilmiyor çok zormus analık 😄 hadi hayırlısı inşallah
Minnosanne06 BlueButterfly Allah hepimizin yardımcısı olsun. Son haftaları son günleri kalanlar bir avazda kurtulsun insallah
Sehnur BlueButterfly benim de 95 oldu aynı şekilde bende ikili sayılara düşmeyi merakla bekliyordum son 100. Gecede direk 12 de girip baktım 99 a düşmesini görmeyi kızım da kıpır kıpır içimde oda ben gibi çok heyecanlı 😊
BlueButterfly Sehnur evet ne güzel tecrübeli annesiniz sormayın bende bekledim sitenin bakım zamanına denk geldim baya bi geç paylaştım 😄