inciligibi01 Kızlar ayakta çalışıyorum 15+6 olduk ama bacaklarım karnım belim ağrımaya başladı uzun saatler kalamıyorum muhtemelen rapor almaya başlayacağım. Siz ne zaman rapor almaya başladınız izne ne zaman çıktınız?
Esrakin inciligibi01 4 aylik hamileyim 4 aydir raporluyum raporum bittikten sonra 3 haftam kaliyor izne cikmama 24 haftada izin
Emel123 inciligibi01 izinler 32 haftada başlıyor. 24 haftada çalıştığın yer izin verirse ayrılabilirsin yine. Ben 36 haftadayım evden çalışıyorum Allah’tan. Aksi mümkün değildi Çok zor. Allah kolaylık versin sana.
a_burcu_bur inciligibi01 26 haftalık oldum, hep de gittim. Şu idari izinde bile anca yarım gün de anlaşabildi, buna şükrediyorum. Öğleden sonraları evdeyim 32.haftaya kadar 🙏🏻 sonrası Allah kerim ama benim iş masa başı. Öyle çok bi yoruculuğu yok.
inciligibi01 Emel123 evden çalışmak şu durumda cidden büyük lüks oluyor bilseydim evden çalışabileceğim bi işe geçerdim ama sanırım ben de rapor almaya başlayacağım
inciligibi01 a_burcu_bur o zaman çok şanslısınız ama avm sektörü için öyle olmuyor maalesef.. mesai hep ayakta