Kubra2401 Mom726272 benim cildim karma yapılı T bölgesi yağlı diğer bölgeler kuru. Ama bu krem çok güzel nemlendiriyor. Yağlı his bırakmıyor. Cildimi daha canlı gösterdi. Hamile kalmadan kullanmaya başlamıştım. Makyaj önceside baz olarakta kullanıyordum. Bana iyi geldi sende dene bir istersen
Mom726272 Kubra2401 hmm anladım canım çok teşekkür ederim 💚 😍 acaba 3 yaşında oğlum var onada kullansam uygun mu
Ebruuu42 zehranurr saçım dökülecek diye saçımı odalar da bile bağlamıyorum o derece üşenmeye başladım ahahahqjjaja
Dmlkdr elfmoom yine korkudan yatmaya devam ediyorum 😂çok şükür idrarımdaki kan 10 gün içerisinde düzeldi ama daha sonra bebeğin pozisyonu aşağıya inmiş çok dikkatli olmalısın dedi inanırmısınız 2 hafta yerimden hiç kalkmadan yattım sürekli o kadar alışmışımki yatmaya kalktığımda bişey olcak diye direk yatıyorum😂
elfmoom Dmlkdr yaaa kıyamam kii🥰🥰🥰🥰 kaç aylık şu an?? çok zor değil mi:( hem stresi hem korkusu bende 1 ayı geçti yatıyorum , kasık ağrım çok enfeksiyondan dolayı bir de daha 4+3 üz , antibiyotikte kullanamıyorum.. sadece fitil
Dmlkdr elfmoom bugün 14+1 iz teyzemiz ❤️Keşke gece yatmadan önce içilen şaseden verseymiş doktorunuz ben kurtuldum onun sayesinde , Progestanın iğnesi var birde daha bu hafta bıraktık ölüm gibi birşey okadar ağır bir iğneki tüp bebekte kullanılan iğnelerden çok daha ağır yürüyemez hale gelmiştim çok şükür kurtuldum ondan ☺️Ama çok takıntılıyım en ufak bir bardak kaldırsam yatağımı düzeltsem acaba bişeymi oldu diye kendimi yiyorum nerdeyse eve ultrason makinesi alıp hergün bakcam😂😂kaç kere doktora gittiğimi ben blmyrm
poncikveannesii elfmoom sizin çatlama iğnesi sonrası kaçıncı gün pozitif çıktı belirtileri nelerdi bilgi verir misiniz
elfmoom poncikveannesii doktorum adetten sonra bak demişti ama ben 12. gün baktım. çünkü 14. gün covid aşısı olmam gerekiyordu. 12. gün 24.79 ile öğrendim inanılmaz bir kasık ve bel ağrısı göğüs hassasiyeti , sadece sabah erken saatte hafif bir mide bulantısı..
poncikveannesii elfmoom Peki iğenyi yaptığınız günü mü 1.gün saydınız yoksa diğer günümü 1.gün saydınız benim bugün iğneyi yaptğm gündendir 9.günüm dün aşırı bulantı vardı bel ağrım çok var normal gebelk testi yaparsam yanılır mı
elfmoom poncikveannesii o günde sayıldı bende çünkü bir gün öncesinde doktorum birliktelik önermişti.. ben erken gebelik testinde öğrendim ama bir gün sonra negatifti çok güvenmeyin bozuk olabiliyor. kan verirseniz daha net olur