Meryem12 ilk gebeligimde resmen onca özel doktorun göremediği hastalığı ilk gittigimde saptadı gitmedigime pişman oldum geçen sene okadar duydum ismini ama genç dr dedim benim doktorum daha guleryuzlu geldi ama iste bunlar yetmiyormuş megersem isinin ehli koskoca hastanede bir o varmış 19.haftaya kadar goremedikleri spina bfidayi bahar ergen saptadi özel bir perinatologa gittim ünlülerinde gittiği haylaa gidiyorum adam diyor Ki asla birakma bahar hanımı. Ikinci gebeligimde medical açıldığı ama hizmete girmedigi dönemdi malesef bahar hanima gidemedim 9haftalik kalbi durdu kaybettm kurtajdan sonra bana birkac ozel drlar birdaha hamile kalirsan igne aspirin baslicaz dedi ben bahar hanima gittim normal kontrol e gebe olduğumu öğrendim adete iki gün kala gobekten kese gördü kan istedi hamileydim ve sadece aspirin verdi korktum igne ? Dedim aciklama yaptı iğneli durumun yok kanamali düşük yaparsın dedi guvendim neyse riskli olduğu icin ünlü perinatologa gittim ikili teste dediki aspirin kullaniyosun devam dedi doktorun kimse en dogrusunu yaptırmış bu aspirinlik geçici dedi damara bakıp igneyi sordum asla dedi oda ayni açıklamayı yaptı tekrar uyardi sen sen ol bahar hanimi birakma diye suan 19haftaligim şükür yolunda herşey inanki icin rahat olsun Cok sevilen bir doktor mutlaka ugra ❤