Gulfem48 Deniz59 bana da yalan gibi geliyo inanasım gelmıyo sanki hamile degılım gibi ama var içimde bir canlı dogunca ınancam sanırım bir bebegım olduguna
badembid zehranurr ben bu kadar minik görülmeyen bir şeyin kalbinin attığına inanamamıştım ♥️♥️ Canım kızım sağlıkla gel🧿
Umut-Mucize zehranurr şoktaydık eşimle beraber. Doktor istenmeyen bir gebelik mi dedi. Ama biz 10 yıldır bebek için tedavi görmüştür tam artık olmayacak deeken mucize olunca şoktan çıkamadık. Taki hareketlerini hissedene kadar
mervebuglemtkn zehranurr ben hicbirsey anlamadım hatta sonra baya kendimi sucladim moralim bozuldu nasıl annesin sen diye kendime kızdım 🤦 ama o an gerçekten birşey anlamadım o kadar kısa sürdü ki saniye felan yani 7. Hafta olduğu için kısa dinletti doktor zararı varmış çünkü. Komutlanmis gibi oldum yat dedi yattım dinletti kalktım gayet iyi dedi 11. Hafta geri gel dedi tamam dedim çıktım yani hipnoz olmuş gibi yada aşırı heyecan beni dondurdu bilemiyorum ki eve gelince ağladım üzüldüm ama
Masalimiz28 zehranurr Gözlerim dolmuştu ağlamak üzereydim neredeyse çünkü içinde senden bir parça yaşıyor ve onu orda hissetmek orda büyütmek çok başka bişey şimdide 20 günden geriye sayıyoruz kavuşmak için 🥰
Parsss zehranurr 28 yaşındayım ve büyüdüğümü ilk kez o an hissettim bağlandım kuzuma❤️ Keşke daha önce düşünseymişiz dedım 😍 rabbim sağ sağlim kucagımıza almayı nasıp ısteyen herkese nasıp olsun bu duygu😍
Momof2child zehranurr 1kere kaybim oldugu icin ,tek istedgm kalp atisini duymakdi,ve her defasnda Duyamam diye 9ay korkuyla gittim doktora,cok sukur RaBbime,simdi 2ci bebegime hamileyim yine ayni duygular
Melinalin Momof2child Br kere kayıp yaşayınca oluyor haliyle bende yasadım aynj seyi seni en iyi ben anlıyorum kardesım Rabbim bebeğimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasip eylesin 🤲🤲
Edaozencan Bebeğimin kalp atışını duymaya gittiğimde kalbinin durduğunu ve acilen kürtaj olmamı söylediler. Ağlayarak çıktım odadan olamaz dedim. Sonra başka bir doktora gittim ve doktor bana direk ultrasonu koyar koymaz bu bebeğin kalbi atıyor hemde çok güzel bak dinle dedi o an ağladım. Hastanede 8 haftalık dedikleri bebeğim 6 haftalıkmış aslında kalp atış hızıa 103 dedi bu çok iyi dedi. Az kalsın bir cana kıyacaklardı. Kalbi atan miniğimi öldüreceklerdi. Ne kadar basit ve ne kadar kolay bir kere duymayınca hemen kürtaj..
Melinalin Edaozencan ayy Allah korusun malesef hastanelere güven kalmadı bu konuda sıkıntı yaşayanlar oluyor,, en iyisi özele gitmek
Gulnaram1985 Mən ilk defe heç bir şey hiss etmədim, Amma ikinci defe ürək döyüntüsünu eşidəndə ağladım
-hilal zehranurr insan bi garip oluyor 😂😂😂 sanırım doğurana kadar böyle olacak doğurduktan sonra da gördükçe ağlarım 😂😂 hepimizin evlatları sağ olsun sağlıklı olsun sağlıkla kucaklarımıza alalım inşAllah
Deletedmom_33 zehranurr Benim ilki zayıf kalp atışı olduğu için ve kanama ile gittiğim de duyduğum için kalbi sade şaşırıp inanmayarak duyduğum sese iyi mi yani hocam demiştim
Edaozencan Melinalin özele gidiyordum zaten. Kürtaj olup bunun için extra para alacaktı. Sonra özel muayanesi olan farklı bi doktora gittim. İyi ki gittim. Çok ilgilendi ve bebeğimin yaşadığını söyledi ki ben şimdi duymasaydım bile haftaya çağırıcaktım ilk iş kürtaj olmaz dedi 🥺
Ozee Calisananne25 Edaozencan Allah vicdan versin bu doktorlara ya. Bile bile yapıyorlarsa Allah sorar hesabını elbet