zehranurr Kızlar bebeğinizin kalp atışını duyduğunuzda ilk ne hissettiniz? Ben içimde bir canın nefes aldığını, benimle beraber kalbi atan bir can olduğunu kulaklarımla duyunca öyle heyecanlandım, öyle duygulandım kiiiiii🥺🥺🥺🥺
Mom567 zehranurr 7 haftalıkken duymuştum sesi açtığı gibi gözyaşlarım aktı birden bire utanmasam oturup doktorun yanında hıçkıra hıçkıra ağlıycaktım şuan 37 haftaya giricez daha dün gibi geliyor o an…👼🏻
Deniz59 zehranurr ben hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum 🥺 hareketlerini falan hep hissediyorum ama içimde bi bebek var olduğunu hissetmiyorum kucağıma alana kadar böyle olacak galiba 😕
zehranurr Elsu26 ben ikiz bekliyorum 8. Haftada birinin kalp atışını duymuştum tamamen duygusal bi andı 11. Haftada 2. Kalp atışını duydum gülmekten doktor ultrasona bile bakamadı 😂😂😂
Rabianurum52 Bn bebegimin kalp atisini ilk duydumda agladimm canimdan.bi parca var.kalp atislarini duydukca duygulaniorum.her muayene oldumda..simdi.ise tekme atip duruo tekme attikca aqliorum guzel.bi duygu mutlu oluorum annelil.duygusunu yasatior cok.sukur rabbime bu duyguyu taddirdi icin bana..🙏🙏.. 💕💕💕👶👣👣👣 23+5im. Kizim.olcak..
EgeAlya Rabianurum52 duygularımı birebir tarif etmişsiniz üstelik ben de 23+5′im benimki de kız aynıyız🤭💓🤲🏻
Bebisonunannesi Rabianurum52 inanılmaz heyecan verici bir durumdu,rabbim herkese tattırsın inşallah ❤❤
Canlarrr zehranurr cinsiyetleri belli mi ? Belliyse kaçıncı haftada belli oldu ? Çift yumurta ikizi mi tek yumurta ikizleri mi
Yasemin1061 zehranurr bende ikizlere hamileyim kaçıncı haftanızdasınız acaba? Biz bugün 13 hafta olduk çok şükür
Gulfem48 Deniz59 bana da yalan gibi geliyo inanasım gelmıyo sanki hamile degılım gibi ama var içimde bir canlı dogunca ınancam sanırım bir bebegım olduguna
Esra50 Deniz59 Aynı hissediyoruz canım seninle 28+3 deyim ama hala hamile gibi hissetmiyorum kendimi bi garip geliyor bana
Rabianurum52 Bn durduk.yere agliorum.ztn o icimde tekme attikca icimde oynamasi kalp atisini.duydukca icimden bi parca kopuo saniorum suan bile yazarken gozumden yaş gelioo okdr guzel bi duyquymus anıymiş.. hismiss 👣👣👶❤ guzel.kizimin bana verdi mutluluqu asla omrum.boyunca unutmam 💕💕kucagima almak.icin sabirsizlaniorum.onun kokusunu icime.cekmek istiorum tek duamm bu rabbimden saglikla gelsin 🙏🙏
Deniz59 zehranurr bende çok güzel hareketlerini hissediyorum ama ne bileyim bi an önce doğursam diyorum 😁
Minigimyolda zehranurr tüp bebek gebesiyim çok emek verdim kese için gttim 6+1 de birden kalp atışlarını dinletti hocam kalp kalp dedim konuşamadım çok ağladım o günü ağlayarak geçirdim mucizeme kavuşmaya gün sayıyoruz yine hergün ağlıyorum Rabb’im her isteyene nasip etsin kimseye aratmasın
zehranurr Minigimyolda rabbim inşallah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiiin🙏🏻🙏🏻
zehranurr Drf kaç haftalıksınız? Yakında duyarsınız inşallah, hayırlı güzel haberlerinizi alırız 🌸🌸🌸🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
zehranurr Deniz59 o bende de var artık doğurup rahata kavuşmak istiyorum🥴🥴 hem bebeklerimi çok merak ediyorum hem kendim rahatlamak istiyorum 😂😂😂
Hosgeldinbebek zehranurr henüz duymadım inşallah haftaya duyarız, 7 haftalık olcak . Doktorumla baştan peşin peşin konuştum, ağlarım duyunca dedim🙈 3 başarısız gebeliğim olduğu için mucize olacak o sesler bana