Deletedmom23234 Deniz59 Bugün yapılan bütün yorumlar silincekmiş dünkü bakım işi olmamış 🙄 şaşırdık mi hayır 😁
Deletedmom23234 MommySharkdutdutdutut Dur dur sen onu bunu boşver kids’te senin çakmaların vardı he 😁 kız hepisinin ismi sharkdutdut ya shhshsh
Deletedmom23234 Deniz59 Çok saçma ya bugün kidse bakayım dedim moderatörler hepsiyle arkadaş. Moderatörler bile eğlenceli postlar açıyor. Kids de kapak fotoğrafı bile koyabiliyorsun özel mesajlaşma falan var. Yani şok oldum 🥺
MommySharkdutdutdutut Deletedmom23234 ciddimisin 🤣🤣🤣🤣 yok artik bi tane hesabim vardi orda ama noldu bilmiyorum cok uzun zamandir girmiyorum
Deletedmom23234 MommySharkdutdutdutut Ama ben seni etiketledim yoksa o sen değil misin 😱 kadın gülüp gülüp duruyo selam canım yazdı pandayla bize 😁
MommySharkdutdutdutut Deletedmom23234 Ay yok kuzum o ben degilim sakın inanmayın hesabima giremiyorum yeni bir hesap acip geleyim
Deletedmom23234 Deniz59 Gel şimdiden yer ayırt 😁 bebeğin doğum tarihini düzenlersin 😁 mom dan mezun olmuş herkes orda 😁
Deletedmom23234 Kuzucccum Amannnn ilgi alaka sıfır 🙄 sen kıdse bı bak şok olursun kız vallaha bak 😒 neyse susayım askıya alcaklar yoksa sjsjj