Elifiye Hayırlı geceler hanımlar Ankara özel bilgi hastanesine veya Sultan Pınar DÜNDAR ÖZDEMİR hocaya giden var mı acaba yorumlarınızı bekliyorum 😊
Elifiye Ank-16 evetb2 sene önce oğlumu orada doğurdum memnun da kalmıştım doktorum çok iyiydi ama yeni doktoru tanımadığım için bu hamileligimde tereddüt ettim birde snkaraya 1 saat uzaklıktaki Bi ilçede oturduğum için gidemedim hiç
Ank-16 Elifiye benim doktorum o hastaneye geçti, önceden başka bir yerdeydi. Bilgi hastanesi küçük bir hastane gibi o yüzden tereddüt ettim. Yeni doğan Ünitesi falan mevcut muydu?
Elifiye Ank-16 yenidogum ünitesi varmış yalnız onların da belli seviyelerivarmis sanırım hani böyle ufak tefek bisey olursa bakiyorlamis ama büyük Bi sıkıntı olursa başka hastaneye gönderebiliriz bunu kabul ettiğime dair Bi yazı imzalattilar bana
rukigokhann Hamileliğimi Ankara da öğrendim ve bilgi hastanesinda Sultan hanıma göründüm 2 kez çok memnun kaldım.Sen sormadan kafandaki soruları cevaplayan ve ilgili bir doktordu. Orada yaşasam devam ederdim.