cinderella Kızlar bebekleriniz kaç kilo olmuşlar ben 28 haftalıkken gittiğimde 1.380 gr olmuştu şimdi bir hafta sonra yine kontrolüm var 31 Haftalık olcaz inş çok merak ediyorum sizlerin bu haftalarda kilolarınız nasıl?
havvataylan cinderella. Benim 31+6 oldu 1 hafta önce gittim 2000 gramdı. Doktor büyük dedi kızım için.
ElifKarata cinderella bende çok merak ediyorum ya 11 inde randevum yarın 30+1 olucaz bakalm nekadar olms benm minik tospam 😘😍❣️
Dryackgz Benimde bebeğim 28 haftada 1237 gram 35 cmdi 2 hafta sonra gidicem bende merak ediyorum kaç kilo almış prenses🤗
cinderella Ayy maşalalh bebişlere bende büyüdükçe korkuyorum ne yalan söyleyim nasıl doğacak bu çocuk diye 😄 bi yandan da hoşuma gidiyo tombiş tombiş
cinderella Oglununannesi maşallah benimde 28 de 1300 kiloydu şimdi 30 oldum kontrolümde aynı sizinki gibi 30+5 e fln gelcek o kadar büyüyo mu 2 kiloya yakın nerdeyse maşallah
Oglununannesi cinderella bilmiyorum ki valla 30+3 de detaylıya girdim ben sanırım daha net sonuç çıkıyor orada perinatolog bakmıştı ...33+0 da gidicem ben de bakalım kaç olmuş🙂
Mizginilhan cinderella canım bende 28+2 de 1.460 kilo dedi 2 hafta önden gidiyor dedi 30 temmuzda tekrar gidecem bakalım ne olcak bende biraz tedirgin oldum
ElifKarata AycanUzun canm boyunu ben soruyorum her sorduğum da aynı cevap artk ölçüm yapılmaz bebek çok büyük size nasıl söylüyorlar yada ultrason kağıdında mı yazıyor
AycanUzun ElifKarata kağıtta yazıyor canım fl diye onu 7 çarpıyosun boyu çıkıyo banada bu ay sadece kilosunu söyledi kağıttan baktım boyuna
bbestw ElifKarata her sefer bende boyunu sorup bu cevabı alıyorum söylemıyor.. ultrason kagıdında da yok öyle bir şey
ElifKarata bbestw aynen daha önce den verdikleri ultrason kağıtlarına baktım bende hiçbirinde fl yazmıyor