Zelihaoncl Kızlar ya benımkı bugun hıc durmadı sureklı karnım kıpır kıpır tekmeler falan uçuşuyor 😂 bu kadar hareketli olması normal mi sizinde oyle mı benım gıbı bazen az hareketli bazen hıc durmuyor 😂
Mihriban2802 Zelihaoncl bence normal ilk kızımın haftalarda çok uyurdu hatta bu yüzden acillik olduk bi kere ama bu maşşallahı var uyku bile uyutmuyor gece 😂😂😂
AsyaAda41 Zelihaoncl aynı haftadayız benimkilerde öyle bir de ikiz☺️ Maşallah durmuyorlar hiç doktoruma sordum çok iyi severiz hareketli bebekleri dedi valla☺️
emiras59 Zelihaoncl aynı şeyi dün yaşadım 1 saat uyumadı resmen ben bütün gün oturdum o da bütün gün oynadı hiperaktif olacak herhalde 😅
Selohamile Zelihaoncl evet evet çok normal hareket ettikçe kasları gelişecek kasları geliştikçe hareket edecek bu haftalarda azıcık daha büyüyünce yeri kalmadığı için çok hareket edemeyecek mesela 🌸🤗
Mihriban2802 Zelihaoncl ne güzel işte bi şey mi oldu derdi yok 😂😂🥰 ilk hamileliğimde bu haftalarda çok tatlı yiyordum uyansım da hareket etsin diye 😂😂😂
AsyaAda41 Zelihaoncl yoktur yoktur merak etme turp gibiler bence maşallah☺️ Her bebek farklı tabi ama korkmamak gerek hareketliliğinden☺️
LivaveLeyla Zelihaoncl benim kızımında geçen hafta maşallahı vardı ☺️🤲🏻🌸 kıpır kıpır içerde disko topu var sanki dans ediyor bu 2 gündür sakin gidiyoruz 28+1 haftalığız 2. hamilelğim ilk hamileliğimde bilmem bu kadar hareket ettiğini bebeğimin ☺️
Hatice35 Zelihaoncl bizde 29 haftalık olduk 27 haftalıkken dört gün boyunca hiç tekme atmadı resmen oturup ağlicaktım bu aralar hiç durmuyor tekme üstüne tekme karnımda dönüyor geceleri sağ tarafıma yatığımda sağ tarafıma yediğim tekmelerin hatti hesabı yok durmadan pozisyon değiştiriyorum sağlıcakla doğsunlar inşallah 😊