Katze8sirac Kızlar 3 haftada bir adet oluyorum. Her ay bir hafta öne geliyor şimdi ben hamilelik testini neye göre yapacağım bilemedim 🤷🏼♀️ Şu an adetime 3 gün var ama yumurtlamadan 7 gün geçti test yapsam çıkar mı ? Fikir verin lütfen
kubraocal_12 Katze8sirac adet takvimi diye bir uygulama var indir hangi tarihte ve ne kadar süreyle olduğunu yaz o hesaplıyor yumurtlama dönemini ben öyle yapıp gebe kaldım
Katze8sirac kubraocal_12 evet yükledin canım ona göre gidiyorum zaten ama test konusunda kafam karışık test yaparım çıkmazsa moralim bozulur beklesem mi yapsam çıkar mı bilemedim
Ezel2727 1 hafta daha bekle cnm test değil kan ver kanda hemen çıkar zaten test insanı yanıltıyor hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏☺️
Katze8sirac Ezel2727 hepimizin inşallah canım 3 gün sonra da tam bayrama denk geliyor çifte bayram yaşarım belki 😊
Ezel2727 Katze8sirac inslalah cnm bende 3 yıldır bebeğim olmadı bı anda oldu şok olmuştum o an o duyguyu yaşamayı sanada nasıl etsin allahm inşallah ☺️💜
Katze8sirac Ezel2727 amin inşallah benim bir oğlum var zaten çok şükür rabbime Allah uzun ömür versin ona ama yumurtalığımın birisi doğumdan sonra alındı diğeri de yavaşlamış o yüzden tedirginim
Ezel2727 Katze8sirac allahdan umud kesilmez morelini yüksek tut bu aralar kendine dikkat et olur inşallah 🙏💜kardes gelir inşallah
Avokadoo @Katze8sirac adetin ne kadar duzensiz olsa da yumurtlama olduktan 14gun sonra adet olunuo die biliorm. Yumurtlamayla hesaplayabilirsiniz
Katze8sirac Avokadoo yok canım hiç 14 günü göremedim ya 3. Haftayı hiç geçmiyor ve takvime göre yumurtlama hesaplıyorum yanlış hesaplıyor da olabilirim
Avokadoo @Katze8sirac yani soyle ben normalde hep 27-28gunde bir adet oluodum. Ve takvime bakip yumurtlama hesapliodum. Asilama yaptirdim 12sinde adet oldum 22 sinde asilama oldum ve nerdeyse 4-5gun erkene geldi adetim.
Avokadoo @Katze8sirac yumurtlamadan sonra 14gun saymak gerekio asilamadan 14gun sonra gidip test vermistim bende adet olmazsaniz onu bekleyin
Katze8sirac Avokadoo bugün test yapacağım ilk idrarla testi bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelirim