Ayseer0402 Kızlar deliricek düzeye geldım lütfen yardm edin vajinal kasıntı 5 hafta 5 günlük hamıleyım vajinal kasıntıdan kafayı yicem basına gelen var mı varsa naapmam lazm krem mı kullanmalıyım sizleein basına geldımı nolur yardım edin
Hanifeay Ayseer0402 travazol krem sür canım hamilelikte doktorlar bunu tavsiye ediyor mantarda olabilir
Demetb Ayseer0402 gebeliginiz cok yeni mutlaka bir doktora gidin. Kendi kafanıza göre krem veya başka bir şey sürmeyin
Ezel2727 En son cnm ağda mı yaptn veya tüylenmen varsa hormon degisikliglnden dolayı kaşıntı ve şişlik olabiliyor diye duymuştum hamilelikte doktorum asla tüylerini uzatma kaşıntıya sebep olur demişti
Ayseer0402 Ezel2727 hayır canım yapmadım bende ilk defa olmadı olur 2 3 ayda bir ama bu sefer delırıcem yani krem de süremedm korktm bişi olur dye ama dayanılcak gibi degıl
Ayseer0402 Hanifeay mantar mı degıl mı bılmıyorum ama ben de önceden de olurdu korktm krem de süremedm elımde ketoral var krem ama sorun olur dıye sürmedm ama dayanılcak gibi degıl kasımtı
Hanifeay Ayseer0402 bence bir şey sürme nimet çünkü onlar sonuçta acile gitme şansın varsa idrar tahlili yaptir hemen cikar sonucun zaten. Sonucunda doktoruna at hemen alman gereken ilacı söyler sana nöbetçi eczaneden alirsin. Enfeksiyon şakaya gelmez ciddi bir durum
Masli Ayseer0402 neden doktora gitmiyorsunuz tahlil felan yaparlar burda ne olduğunu tam olarak kimse bilemez
uzlet Ayseer0402 Hayır neden olsun şifa niyetine sonuçta yoğurt da günah olur öyleyse o da nimet o açıdan bakılırsa
Ayseer0402 Hanifeay enfeksıyon bakılmıstı cıkmadı enfeksıyon bu ben de sürekli olan bişi yeni bişi degıl yani ama krem ve ilaçlarla düzeliyprdu ama şimdi bişi kullanamadıgımdan düzelmiyor
Ayseer0402 Masli cünkü daha dün başladı ve suan sürekli gttgm bir doktorum ya sadece bir defa gttgm bir doktor var
Nurklc1 Ayseer0402 mantar vardır ondan dolayı oluyordur tekrarlıyor o çnkü sürekli. Hamilelikte doktorun verdiği ilaç dşnda bişey kullanma
Nurklc1 Ayseer0402 bende çok çekiyorum bu hamilelikten ne akıntım bitiyor ne kanamam son iki ay kaldı doğuma elim yüreğimde beklyorm Allah tüm hamilelere yardım etsn