feyzaa34 Kızlar ülker piknik büsküvi aşerdim ama öyle böyle değil eskiden çok severdim kakaolusunu okuldan gelince sütle karıştırıp yerdim ama yok bulamadım petit buerrolarda aynı tat değil çevresindeki bakkalda satan varmı😥
ATC feyzaa34 ay çayla da çok güzel giderdi trendyolda bak canım orda bazen eski ürünler oluyo ama gelmesi uzun sürer
Gizemis feyzaa34 ayyy onu cok severdim küçükken şimdi benimde canım çekti😊😃 internette satılıyormu acaba bakmak lazım
Gizemis feyzaa34 bu arada eti değilde ülker piknik olabilirmi nette gördümde😅😅 sanki markalar farklıydı
3MelekAnnesi3 feyzaa34 ayy 25 kurusa annem alırdı bende hiç sevmezdim cnm benim netten sipariş vee trendyol da vardır
Mom789 Hahhaah daha dun eşimle konuştuk yaa o haylayf yermiş ,bende okuldayken sürekli kantinden piknik yerdim dedim cidden cok güzel yaaa tadi hiçte denk gelmedi banada biryerde negro var arasi kremalı ama dis bisküvisi ayni tadi veriyor bana 😂
Ezgice0 Ben de Harby çikolatalardan istemiştim bir ara neyse ki benimki internette satılıyor ordan almıştım 😂
Havvamu Herhangi bi buldugun kakaolu biskuviyi ye sanki oymus gibi severek bide derlerki umdugunu degil buldugunu ye diyerek kendi kendine benzer olani yemek de işe yararmis…mesela ben üzüm asermistim sari üzüm daha üzüm mevsimi degildi siyah üzüm bulmus esim onu yedim bu sekilde gecti yani
feyzaa34 Havvamu aaaa bende ilk kızıma üzüm aşerdim Şubat ayıydı hamile manavı vardı İstanbul’da annem aldı getirdi kayınvalidem de almanyadaydı oda ordan bulup getirmişti ama Ülker piknik üzümdende zor çıktı😁😬