Hikayemi buraya isteyen birilerine ümit olması için yazıyorum . Dün akşam 9-10 gibi sancılarım gelmeye başladı ama rahatsız edecek kadar değildi hatta doğumdan sonra çıkaramam diye oğlumu maltepe sahile götürdüm geceye kadar oynattım gece 2 gibi biraz uyudum sancılarım uykudan uyandırır derecedeydi ama rahatsız etmiyordu sabah 6 da sıklaşmaya başladılar bende oğlum biraz daha uyusun diye saat 7 de annemi arayıp gelip almasını söyledim aramızdaki mesafeden dolayı 1 saatte onu bekledim sonra hastaneye mesafem de arabayla 1 saat sürdüğü için 9 da hastanedeydim bu süreçte aç bırakacaklarını bildiğim için yolda sandviç yedim meyve suyu içtim cumartesi olmasına rağmen şansıma doktorum hastanedeydi hemen kontrolümü yaptı 4 cm açıklık var yatış yapalım dedi . Yatıştan sonra oda da biraz vakit geçirdim suyunu patlatalım doğum hızlansın dedi suyu patlattıktan sonra 7 cm olmuş dedi ben baya sevindim 3 saatin sonunda tam açıktım ama bebeğim sağa yatık olduğu için çatıyı aşamıyordu 1 saat boyunca oda da ıkına ıkına aşağı indirdim sonra doğum haneye geçtik o süreçte suni sancı aldım her sancıda tüm gücümle bebeğimi ittirdim yarım saatin sonunda içimden bişey aktı gitti karnımın boşaldığını hissettim sonra temizlediler verdiler bebeğimi bambaşka bir duyguymuş acısı doğumhane de kaldı kendisi yanımda mışıl mışıl uyuyor Allah isteyen herkese nasip etsin