nesrin8989 Selam kızlar evimde geceleri hamam böceği çıkıyor kalıcı çözüm olarak ne yapabilirim? Bu durumla karşılaşıp çözenler varsa lütfen yazabilir mi ?
Elfglce nesrin8989 evın hangı bolgesınde goruyosnz mutfaktaysa eger dıp kose bakın yumurtaları oluyo cnku camasır suyuyla bırde hamam bocegı sulandırılam bır ılac var onunla her yerı sılın bu bocekler dolap ıclerıne kapı pervazlarına yavru bırakıyolar yumrta yanı onları yoketmeden kaybolmuyolar ben buzdolabı bulasık makınesı ne varda arkasını cekıp tum dolaplaro sılıp ılaclamıstm cok sukur artık yok su an
nesrin8989 _Eylll1 Ben de öyle görünce çığlık atıyom istemsiz geceleri tuvalete kalkmaya korkar oldum. Eşim görünce yakalayıp atıyor camdan 😕
Selin12- _Eylll1 şırınga şekilde ilaç gerçekten çok faydalı ben kurtuldum on dan önce evi 2 sefer komple ilaclattik ama bitmemişti bu ilaç çok etkili
Seda9507 nesrin8989 _Eylll1 geçen sene tasindigim evde bir sürü vardı ve büyük büyük artık her gün ağlıyordum evden çıkacaktım ev sahibi bu ilacı getirdi ziraattan almış. Şuan havalar çok sıcak ona rağmen şükür daha çıkmadı. Ve mutfakta Süpürgelik filan açık olan yerleri kapatın https://www.hizliresim.com/7cn02at][img]https://i.hizliresim
papatya56 Canım bende evime taşındığımda böcekler vardı mıdem bulanıyordu mutfaga gırmek istemiyodum eczanede şırınga var onu bulaşık makınesının buzdolabının arkasına kullandım kapı aralıklarını sıktım cok sukur kullandıktan sonra bıdaha görmedim
_Eylll1 nesrin8989 aynen bende böyleyim bacım ya 😣😣 aşırı tiksiniyorum aşırı korkuyorum ağlamak geliyo korkudanya
papatya56 nesrin8989 Böcek için ilac alcam de şıranga olarak kırmızı paketti benım aldığım onu kullandım bıdaha görmedim
Elfglce nesrin8989 hem dıskı hem yumurta olablr canm oyle gordugn her yerı supur elektrllo supurgede yumurtaları ceker evde su sızıntısı var mı karanlık nemlı bolge var mı orda cogalıyolar ılaclatmak yumurtaları gıdermıyor malesef o nedenle her yerı temızlemek lazm once snra ılaclarsın
nesrin8989 Merveevrem18 İlaçlamayla geçmediğini söylüyorlar canm o yüzden denenip daha kalıcı çözüm bulunan deneyimlere ihtiyacım var. Bir de hamileyiz ilaçlama dokunabilir. 😔
_Eylll1 Seda9507 ay cok teşekkür ederim bizim süpürgelik flan yok mutfakta ama lavabo altından geliyo diye düşünüyorum bulamadıkda nerden geldiklerini valla korkudan deliricem😰