Buseengin Nazlican1994 bana öyle dediler ama randevu bulamıyorum bide çoğu hastane yapmıyo, en yakın randevu 29unda oda 25. Haftaya denk geliyo yaptıramıcam galiba :(
Deletedmom23234 Buseengin Yok yaptır mutlaka önemli değil. Sadece doktorlar bebeğin kemikleri 20-24′te daha ince olduğu için o tarihlerde özellikle yapıyorlar.
Suleasyaa 20 ile 23 arasında en iyi sonucu alırsıniz demisti doktorum.24 te de yaptıranlar var ama daha geç vakitte yapmıyorlar malesef
Buseengin Suleasyaa yaptıramıcam o zaman çünkü gercekten randevu yok hiç bi yerde bayram da var arada
Suleasyaa Buseengin neden bu kadar geç kaldınız canim. 20.haftada yaptırılmaya başlanıyor çünkü 5 haftada randevu bulamadınız mı? İnşallah yaparlar çünkü gerçekten çok önemli detaylı ultrason
Buseengin Suleasyaa gercekten bulamadım çünkü çoğu hastane yapmıyo aramadığm yer kalmadı, bana 23. haftada yaptır dedi doktorum ama randevu bulmak ne münkün
Buseengin Naz_01 aradım bi çok kez pazartesi denicem tekrar ama bayram olduğu için yoklardır hastane de