Gunes_-42 Merhaba hanımlar bebeğin kesesini kaçıncı haftada gördünüz en erken kaçıncı hafta da gösteriyor kendini bilen var mı ?
Ayseee4238 Gunes_-42 ben 5.haftada gördüm 3haftalikken gebe kaldığımı öğrendim tedaviyle olmuştu doktorum 2hafta sonra gel bakalım dedi 5haftalikken keseyi 7haftalikken kalp atışını duydum. Genelde 5haftada görünüyor.
Gunes_-42 Ayseee4238 Drf kaç haftalık olduğumu bilmiyorum yani beta hacg degerrim ilkinde 136 çıktı ikincisinde 487 çıktı doktorda daha çok kcuuk bir iki hafta sonra belli olur dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem umarım gösterir kendini🙏
Drf Gunes_-42 son adet tarihine göre oluyor hafta. Ve değerler çok yeni inşallah sağlıkla gelişir 5. Haftada vajinal ultrasonla göründü takip ediyoruz şimdi bakalım. 6. Haftaya kadar da normal diye okumuştum sanki bir yerde
Drf Gunes_-42 ilk gittiğin doktor görmemişti dış gebelik ihtimalini düşündürttü bize ama kesin bişey de demedi tabi biz emin olmayıp başka doktora gittik o var dedi
Gunes_-42 Naz_01 ne gusel hayırlı olsun saglicakla kucağınıza alın Bayram sonu benimde 5. Hafta olucak inşallah görurum🙏
Naz_01 Gunes_-42 teşekkür ederim 😊 bazılarının 6.haftada görünmeye başlıyormuş .inşallah gittiğinizde görmüş olursunuz 🤲🏻