rosatue Kızlar açılma ne zaman başlıyor, bunu takiben doğum kaç hafta sonra gerçekleşiyor? Ben 37+2yim bugün yine hiç açılma yoktu. Rahim boyu da hiç kısalmamış. Bebek kanalda da değil 🙈 ne diyorsunuz 40 hafta içinde gelir mi bu bebe
Pestil rosatue allah bilir ne zaman geleceğini zamanında sağlıkla gelsin ama belli olmuyo herşey bi anda gelişebiliyo yada haftalarca açıklık ile dolaşanlar oluyo mesela ben bir haftadır 2 cm açıklığım var ne bi belirti ne başka bişey nişanım bile gelmedi
Kubra2012 Benm ki 6. aydan beri kanalda baş aşağı duruyo 1 aydır sancım var 1 haftadır da doğum sancısı var hatta sabah nişan geldi ama benm kız gelmedi 39+4😃
Hanifeay Kubra2012 normalde nişan geldiği zaman doğum başlamıyor mu yani hastaneye gitmek gerekmiyor mu
Kubra2012 Hanifeay Ben gitmedim çünkü sancı artmadı geldi geri gitti bebekte hareketli sancı olursa yarın kontrol amaçlı gideceö açılma fazla olsa yerimde duramam 4 cm olmadan doğuma almıyolar çünkü
Hanifeay Kubra2012 daha önce normal doğum yaptınız mı peki 4 cme gelince dayanilmayacak bir hal mi alıyor
Kubra2012 Hanifeay evet dayanamıyosnz artık suyunuz kanamanz oluyo zaten 30 saniyelere düşüyo sancılar
Kubra2012 Hanifeay ben başta anlayamadm canm sabahtan belliymiş zaten Bi tuhaf tm iştahım yoktu yemek bile yemedim adet sancısı vardı mide bulantısı vardı akşam yemeği yemedim sonra git gide sancılar rahatsız etmeye başladı suyum geliyomş başlarda şubat ayında kar yağdığı için üşüttüğümü sandm dedim heralde idrarımı tutamıyorm galiba bez koydm ama sürekli wc ihtiyacı olduğu için gerek kalmadı ona sürekli wc girmeye başladm her gitmem de sürekli sancı arttı tabi ben hala idrr sanıyorm hiç anlamadm az az geliyodu idrar yapar gibi birden pembe Kanama geldi dedim eşime galiba ben doğuruyorm sancılar sıklaştı 30 saniye oldu ağlıyorum artık gidelim dedim Bi gittik test yaptılar Bi bezle suyum geliyomş çatı muayenesi oldm 4 cm açılma olmuş direk yatış verdiler sancı 60 sık sık vuruyo yetersiz gelince suni sancı verdiler 2 gibi yatış aldm 9 20 geçe sabah doğum yaprm anca açılma oldu ama ortalığı ayağa kaldırdm acı eşiğim çok düşük benm korku da var tabi baya bağardm o yuzden 5 sene çocuk düşünemedim işte doğum sürecinden korktuğum için bu arada sancı geldiğinde ne yaparsan yap geçmiyo yalancı sancı yürüyünce yatınca filan geçiyo ama gerçek sancı o an ne yaparsan yap geçmiyo
Hanifeay Kubra2012 bir dahaki dogumlariniz kolay ölü inşallah suni sanciya bile gerek kalmaz inşallah. Bende normal ıstiyorum Allah nasip ederse hayirlisinla