Nazoo_00 Merhaba, ben 17 haftaligim, alışverişe yavaştan başladım birkaç parça kıyafet aldım, indirimde gördükçe almak istiyorum, gumus kapak, atesolcer vs. Alsam, erken midir
Esraa_mommy Nazoo_00 yoo hiçte erken değil bana göre ben öğrenir öğrenmez başladım alışveriş yapmaya 21+3 üm odasıyla bikaç parça kıyafeti kaldı o kadar onlarında bayramdan sonra halledicem ağırlaşmadan yapmak daha iyi bence
esra556141 Nazoo_00 değil başlayın indirimde buldukça alın eksikler bitmiyo hem agirlasmadan tamamlamak en güzeli kiyafet icin detaylı ultrason zamanini bekleyin ama bence garanti olsun
Zeyyyn Nazoo_00 hiçte erken değil indirimde gördükçe lazım olanları alıyorum bende zaten alınmış alınmıştır sürekli masraflar çıkıyor
MinikKoala41 Nazoo_00 birden almaya gücüm yetmez diyorsan parça parça tamamla kuzum bir anda almak zora soka bilir seni
Nilduru Nazoo_00 kesinlikle alıın ben öğrenir öğrenmez almaya başlamıştım ona rağmen hala o kadar çok eksik çıktıki şimdi bakınca.. bir de toplu alınca maddi olarakta daha fena oluyo
GamzeBerk Nazoo_00 yok erken değil.. Bence yavaş yavaş uygun buldukça almak daha kolay oluyor.. Bizde öyle yaptık maddi açıdan da zorlanmadık o yüzden
aselnannesi Nazoo_00 canim hiç erken degil ben 27. Haftamda herseyimi bitirmistim utusuyle falan çünkü yaz hamileligi çok zor agirlasmadan halletmek en mantıklısı