MinikKoala41 Sevimlianne_adayi kuzum gidip direk kan ver 2. Çizgi var ama şeriti kaymış yeni bir testle falan uğraşma kan kesin sonuç
Esila70 Sevimlianne_adayi test bozuk canim tekrarla hatta erken gebelik testi ile dene daha net cikar
Sevimlianne_adayi elfmoom ovulasyon testi https://resimyukle.io/r/YqM2531rSE şuan böyle koyulaşmaya öı başlıyor tekrardan
Sevimlianne_adayi elfmoom 3 gün var normal mi ovulasyon öyle çıkması peki daha mı silik olması lazımdı
elfmoom Sevimlianne_adayi ben bu şekilde hiç yapmadım.. ama bunları yapma kendini strese sokuyorsun kuzum sabah hemen kan ver varsa hemen çıkar
Mavi87 Sevimlianne_adayi benim defalarca böyle çıkmıştı canım. Pozitif olsa hemen hafiften pembelik çıkıyor. Muhtemelen negatif..
Edo Sevimlianne_adayi evet ama testte pozitifi görmem 1,5 hafta sonra olmuştu bu tarz testler pek güvenilir değil en iyisi kan vermeniz
Kelebekim Ben de hamileliğimi ovülasyon testiyle öğrendim. T çizgisi diğerine göre hemen kıpkırmızı olmuştu, yumurtlama döneminden daha da koyuydu. Üzgünüm ama sanki yok gibi, kan verirseniz kesin sonucu alabilirsiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda