SU1234 Aliasafmom bence stresle alakalı olduğunu hastahane korkusu olduğunu düşünüyorum yoksa evde düşük çıkıp hastanede neden yüksek çıksın üstelik doktorumun kullandığı tansiyon aletinden aldım
Aliasafmom @SU1234 ben hastaneye giderken seviniyorum bebişi görcem diye doktorum ilgili onuda seviyorum stresli bir durumum yok cok sükür ona rağmen böyle çıkması tuhaf geliyor bana da ama havalar etkiliyor bence
SU1234 Aliasafmom olabilir bende anlamış değilim ama durumumuz aynı sizinle umarım bir an önce normale döner ☺️
defnes_mom Aliasafmom benim 32. Haftada 14 çıkmıştı ama sonra düzeldi şuanda 37+5 im dogumuma 1 hafta kaldı çok şükür iyiyim ☺️ inşallah sizin de düzelir sagsaglim bebisinizi kucağınıza alırsınız🙏
Minel355 Aliasafmom kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine tansiyon hapina baslattimi benimde 12,13,14 tü hep bebeğim tansiyon yüzünden kilo alıp gelisemedigi için pazar günü doğuma allcaklsr beni
Aliasafmom @Minel355 Geçmiş olsun canım rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏻 Benimde ikidir 13-9 çıkıyor doktorda anlamadım o da 3hafta sonra cagırdı bakalım nolcak daha 30.haftamdayım. Sezeryan olcak böyle giderse zaten bakalım hayırlısı 🙁