aysessozer Kızlar merhaba bu ay bende ovulasyon testine başlamak istiyorum daha önce hiç yapmadım adet bitiminden sonra ne zaman başlamak gerekiyor ? Kac tane test yeterli olur bunun için eczaneden ona göre alacağım da
Sevimlianne_adayi aysessozer adetin bittikten 3 gün sonra başla her gün düzenli saatleri var o saatlerden önce 2 saat sıvı alma
Zeysezer aysessozer adetin bitti ertesi gün başlaman gerekiyor her gün yapacaksın ilk idrar olmamak kaydıyla ve 2 saat sıvı alımı olmayacak. 30 tane işini görür eczaneden pahalıya gelebilir ben instagramda Ebru ceylandan almıştım 30 tane ovülasyon testi iki tane de gebelik testi kargo dahil 80
Deniz59 aysessozer eczaneden alma öyle pahalı oluyo instagramda aldım ben birgebeningünlügü sayfasından
SevimnurBaaran aysessozer instagramda birgebeningünlugü sayfası var Ebru ceylan o ovulasyon satışı ve takibi yapıyor onunla iletişime geçebilirsin canım
aysessozer Sevimlianne_adayi teşekkür ederim 🥰 ortalama kaç gün yumurtlama görülür peki kişiden kişiye değişir ama 28 günde bir oluyordum ben normalde düzenli bir şekilde
Sevimlianne_adayi aysessozer normalde 28 günde olan 14 üncü gün oluyor herhalde ama her ay değişir bu canım net birşey ovulqsyonda anlarsın onu
aysessozer SevimnurBaaran teşekkür ederim canım herkes orayı önermiş bende bi iletişime geçeyim en iyisi 😀🥰