Mehtapkz Acrbaby evet cunku cok kalabalik bi doktor malesefki cogu insan onu tercih edior sanirim o hastanede.. az kalmis canim seninde darisi bana insallah doguma bisey soyledimi acaba dogum hakkinda konustunuzmu hangi jaftalarda konisiyor acaba merak ediprum cati kontrolu yaptimi
Acrbaby Mehtapkz çatı muayenesi olmadım henüz , ikinci doğumum olduğu için normale uygundur ama doktor bebek haftası önde oldugu için kilolu olursa seni zorlamam sezeryan yaparım demişti pazartesi muayeneye gittiğimde konuşucam doğumu canım
DilekArvs Kızlar ben de Marmara üniversitesine almıştım. Gittim asistan vardı ikili testi yaptırmıştım üçlü yaptırmadım bana söylediği şey üçlüyü yaptırmadan bakmıyoruz ayrıca doktor gerekli görürse yapılıyor vs dedi. Çok sinirlendim boşuna o kadar süre hem bekledim hemde zamanımdan aldı. Öylece muayene bile etmeden beni geri gönderdi. Özele git çok istiyorsan dedi 🤢 Şuna 22+4 üm ve özeller de çok pahalı Para olmadan resmen sağlık hizmeti verilmiyor ülkede 😔
Nrsaytr DilekArvs Üst Kaynarcada bulunan cihan tıp merkezi piyasadaki hastanelere göre daha uyguna yapıyor. Marmarada bana da aynı şeyi söylediler ben de dün gidip oraya yaptırdım. Fiyatı 250 tl. Üstelik cihan tıp merkezinde bu ultrasonu çekmek için marmaradan radyalog getiriyolarmış.
Nrsaytr DilekArvs Nrsaytr Bu arada bugün tanıdığım bir kadın doğum uzamnıyla konuştum maramara hastanesinde bana ikili ve üçlü test yaptırmadığim için detaylı ulrtason çekmediklerini söyledim. Hemen bimeri arayıp şikayet et dedi. Bir kaç kişi böyle şikayet ederse başkalarına aynı şeyi yapmazlar çünkü bunu yapmaya hakları yok dedi. Ben şikayet etcem bence sen de etmelisin. Diğer insanları madur etmesinler bari.
M3lt3m Detaylı ultrason için kaç haftalıklen bakıyor cihan hastanesindeki doktor umuttepedeki doktora randevu alamıyorum izine çıkıyomuş vermiyolar randevu 😔😔
Ebrshin AslKkKapudal adem bey den memnun kaldınız mı bende gelecek ay detaylı ultrason için gideceğim inşallah