Cutemomy Gün akşamı başlasam erken olur mu? Aslında 3. Gün ama ilk akıntılı günü sayarsam 3 oluyor. Yoğunluk olarak 2. Gündeyim. Başlıyayımmı napayım?
Cananyildiz Cutemomy bnde 5. Gn basladm. Adeti gördüğünüz an 1. Günü sayılır akıntıya gire değişmez Günü
papatya56 elfmoom Canım bende üç gündür klomen kullanıyorum pazartesi adetim biticek doktor 23 25 degerlendir dedi adetim pazartesı adetım bıtıcek adetten sonrada degerlendirim mi doktora sormayı unuttum
elfmoom papatya56 iyi de neye göre öyle demiş? klomen bittikten sonra kontrole çağırıp yumurtana bakması lazım yumurtana bakıp ona göre plan çizmeli..
elfmoom papatya56 gelişmiş demekki yumurtların.. yani emin değilsen adetin bitince 1 dolu bir boş değerlendir..
papatya56 elfmoom Üç gündür kullanıyorum canım adetliyim adetim bıtınce bır gun arayla degerlendıririm 26 sında gıtcem
papatya56 elfmoom İnşallah canım postunu gormüştüm klomenle catlatma ignesi kullanıp hamile kalmışsın cok sevındım Rabbim herkese nasip etsin 🤲🏻
elfmoom papatya56 teşekkür ederim kuzum Rabbim nerde varsa isteyen herkesin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun kuzummm
elfmoom papatya56 görürsün balım🙏🏻 elbet görürsün.. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin haberini bekliycem