Sisi Asli_miran bebeğinizle konuşup anlaşma yapın bence çünkü keyifleri istemezse gelmiyorlar 😄 geçen hafta 2 cm açılmam vardı bir haftadıe hala doğmadı ada çayı pilates topuyla hareketler squat ılık duş hepsini yapıyorum bakalım bekliyoruz
E-Y Asli_miran 39 haftaligiz bizde 2 hafta önce nişanım geldi 1 cm açıklığım var kasilma ve sanci var ama duzensiz. Hala gelmiyor 🤦♀️ 2 haftadir yapmadigim kadar şey yaptım bana mısın demiyor.
Asli_miran Sisi o kadar yürüyüş squat yapıyorum kasılmalar oluyo ama bi türlü sıklaşmıyo sancı benimde 1 haftadır 2 cm açılmam var ama gelmiyo 🤷🏻♀️
rosatue Sisi kaçıncı haftadasınız acaba? Ben 37+2 bugün muayene oldum hiç açılma yok. Rahim ağzı uzunluğumda da hiç kısalma yok. Gelesi yokmuş bi 10 gün daha 😅
Sisi rosatue 39 haftalık olduk 38 de muayenede 2 cm var dedi dr . 37 de aşağı inmişti bekleyin bol squat yapın o bana çok faydası oldu:)
Asli_miran Sisi ben squat yapıyorum ama sonrasında oturuyorum ya kalktığımda kramp giriyor bacakalrıma
rosatue Sisi ben yerimden kalkarken ah uh yapıyorum squat yaparken tulumba gibi devrilmem inşallah hahahahhaha 😂😂57-58 kilo hamile kaldım 80 kilo oldum
Pltdagliesma Sisi ben oturduğum yerde zorlanıyorum yoruluyorum bende 45 ile hamile kaldım şuan 65 im 37. Haftadayım ve tamamen ödemden ibaretim her yerim şiş
unemere Asli_miran ben tecrübesizim ama çevremden duyduğum kadarıyla doğumu başlatmak için arkadaşlarının yazdıklarına ek olarak acı yemek ve ilişkiye girmek doğumu başlatıyormuş 🤷🏼♀️ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸