Gamzzelianne 24 haftalık olduk oğlumla önceden dalgalanma gibi olan hareketlerini artık çok net hissediyorum ama sadece yalnızken 🤭 oğlum babasına tepki vermiyor versede çok nadir acaba neden olabilir 🤔
minikoglumm Gamzzelianne anne sıcaklığını hissedip veriyolar bizede başkasına ister istemez tepki vermez dogal
Gamzzelianne zehranurr bir yerde gördüm anne karnında bebek hissedermiş anneyi babadan kıskandığı için tepki vermeyebilirmiş doğruluk payı olabilirmi diye sormak istedim 🤗
Goksugul Gamzzelianne Kıskanmak değil de onu kimin daha çok sevip istediğini hissediyorlar ☺️ İlk hanile olduğumu duyduğumda ağlamıştım hazır hissetmiyordum kendimi ama eşim ilk günden beri çok mutlu sürekli seviyordu bebeği ben bunu hissettiğini düşünüyorum ☺️
Gamzzelianne minikoglumm ama bu sadece babasına karşı başkalarına sürekli tepki veriyor özellikle etrafımda çocuk olduğu zaman sanki çıldırıyor 🤭
Skrye Gamzzelianne canjm o haftalardayken benm bebegimde tepki vermiyordu babasına ama smdi sadece babasını dinliyor
Melekanne91 Gamzzelianne haha benimde dun esim isyana geldi oglum tepki ver artk uzuluyorm bak falan dedi o esnada eline tekme atti ama disrdan gorundu şok olduk😂sonra gtti alisvers yapti gaza gelip hahaha
a_burcu_bur Melekanne91 🧿 ne güzel yaa ben 26 haftalığım. Sadece bi kez gördüm dışardan. Bana bile tepki vermiyo gibi 🙄😭 sizin nası oluyo anlayamadım 🤷🏻♀️🧿🧿
Gamzzelianne Melekanne91 ya ben sürekli farkediyorum dışarıdan ama eşime denk gelemedi ya üzülüyorum ona 🤭
Esmakorkmaz Gamzzelianne dek gelmiyodur neden olacak ki başka😂🥰 benim de öyle biz direkt 9 ay aynı bedende olunca tabiki hissediyoruz ve yalnızken sesimizi daha rahat duyuyor ayırt ediyor ben eşimle beraber bir türlü bakamadım hareketlerine 😂 hep yalnızken hareket ediyor.
Umbilik Suyun içinde olduklarından tiz sesleri daha çok fark ediyorlar. Erkek sesi daha tok olduğu için tepki vermiyordur.