Yenianneadayi2208 Kimbilir38 sütünüz tabiki de gelir. Stres yapmayın yeter. Arkadaşım 1 ay önce sezaryen doğum yaptı ve hemen sütü geldi. ☺️
Buse_00 Kimbilir38 sicak su koyucam ben de pazartesi yapicam sicak şu torbası ile sicak şu koyucam goguslerime yarında aksam sicak dus alip sırtıma masaj yaptrcam. Humana nin anne canından içicem 1 bardak
Duygubuket Kimbilir38 bende 4 gün oluyor doğum yapalı. Sezeryan yaptım. İlk gün çok az geliyor. Sıcak Bi banyo yapın. Kanallarınız açılsın. Rezene çayı. Hoşaf falan için. Ben ikici gün taburcu oldum eve gidip hemen duş aldım ve sütüm normal gelmeye başladı.
Minisimveannesi Doguma girmeden once biraz zemzem suyu icilince sutu cabuk getiriyormus aklinizda bulunabilir
Ruken2434 Meme ucunu hafif şıktım ben az önce 37.haftadayım hemen damla gözüktü bence süt hazır bizi bekliyor çok dert etmemek lazım
Seyma0368 Bebeği sık sık tuttur canım bide ayağa kalkınca ufak ufak lavabo da yıkamaya çalış benim gelmişti ilk dogumda hastanede ama şimdi ikinci olacak 30 nda öyle yapcm bende bide tarakla taradiklarini duymuştum
Nilaylks Kimbilir38 benim sütüm üç dört gün Sonra geldi ama kuzenimin sezeryan Doğum sonrası göğüslerini lavaboda sıcak su da masaj yapmış hemen gelmiş sütü