Guneyinannesi1 Kızlar az once yemek menüsü postunda ciğer gördüm aylardır canım çekiyor yemiyorum yiyormusunuz doktorada soramadim şuan yiyilirse hemen yiyeceğim 😆 18+1 günlüğüm…
Symazturk Guneyinannesi1 yiyebilirsiniz ben de bir kez yedim gebelik boyunca ayrıca besleyicilik açısından oldukça iyi afiyet olsun 🌸
Nelmali Guneyinannesi1 bastan beri yiyorum haftalik yarim porsiyon kan yapıyor diye doktorum ye dedi 🤷🏻♀️
Mom789 Ben 33.hafta civarında 2 tabak yemiştim ya dayanamayıp bisey olmadi ama erken yemek iyimi bilemem bence bisey olmaz doktoruna sor bi istersen biz ne dersek boş
Guneyinannesi1 Deniz59 yiyin diyorlar baksana okdr şey yiyiroum kendi adıma konuşayım bi kereden nolckki
Aysobaciniz Guneyinannesi1 iyice piştiğinden emin olun bi kereden bişey olmaz bende yemiştim 🤭 Afiyet olsun 😋
NurCeren00 Guneyinannesi1 ben başından beri hep yedim. Tazeliğine emin olmak ve çok pişirmek gerek sadece. İçi kanlı kalmasın yeter
Yaprakdokumusever Guneyinannesi1 hamileliğim boyunca canım çektikçe yedim bişey olmadı yiyin tabiki ben kendimi hiç bişeyden kısmadım
NurCeren00 Guneyinannesi1 bu tarz etler çabuk bozulabiliyor. O yüzden dışarıda yememek gerek diye düşünüyorum sadece ☺️