Ezgiparlak Hanımlar iki gündür vajınamda ağrı vardı adım atamıyordum bugun sabahta sümüksü bişey gelmiş baya gelmiş ama kanlı değil şeffaf gibi 37+4 deyim nişan kanlı mı oluyor acaba benden gelen nişan mı ?
EsilaErtugrul Ezgiparlak benimde dün geldi nişanım aynı balgam gibi sümük gibi halada ara ara gelmeye devam ediyor. Bende 37+1 haftalığım arada kasılmalarım oluyor ama düzenli değil bebek aşağıya baskı yapıyor çok fena iğne batıyor sanki sürekli alt tarafıma. Bakalım ne zaman gelicekler😍
merveklyc Ezgiparlak Galiba bugün benim de geldi jöle gibi yapışkan şeffaf içinde kahverengi uzun bişeyler vardı parça parça geliyor tuvalete gittikçe hala 8 gündür bir parmak açılmam ilerlemiyodu inşallah açılmam olmuştur 🤲☺️
Ezgiparlak Esraali akıntı olmadığına eminim ilk defa geldi böylesi kasılmam oluyor ara ara iyiyim ama hatta girdim mutfagı temizledim heran doğum olur diye 😊
Ezgiparlak Esraali gelsin istiyorum açıkcası herşeyi iyiydi biran önce kucagıma alıp koklamak istiyorum kızımı☺️
Elisammmbade Ezgiparlak erken değil bence canım kilosu felan da iyise zamanı gelmiştir inşallah 38. Haftadayim hiç bir belirti yok 😂
Ezgiparlak Elisammmbade bende öyle düşünüyorum canım☺️ Vallahi inan ki bugun sabaha kadar bende de bişey yoktu 🤣 sabah şok oldum inşallah hayırlısıyla çok geç olmadan sağlıklarıyla alırız bebişleri kucagımıza
Cicekanne Elisammmbade canım benimde nişanım öyle geldi yani illa kan felan olmasına gerek yok gece tıvalete girdim saat 2 gibi felan nişanım geldi sabah 10 doğurdum
Ezgiparlak EsilaErtugrul aynıyız valla bakalım ne zaman doğum 29 una kontrol verdi ama geç geldi bana bakalım
Kubra2012 Benm de yeşil sümüksü geldi incecik de kırmızı kan var ama şimdilik gelmiyo kızım hala inat ediyo 😃39+3
Ftma27 39+4 oldum daha ne ağrı ne sancı nede nişan var 😐🤷🏻♀️ Bir an önce kavuşmak istiyorum diye gelmiyor bence
Ezgiparlak Ftma27 bende kaç gündür burda diyorum nişanım felan da gelmedi diye bugun sabah eğer nişansa ki öyle geldi artık doğumu bekliyeceğim 🥰🥰
EsilaErtugrul Ezgiparlak benimde 26sında kontrolüm bebiş en son gittiğimde hala doğum pozisyonunda değildi yan yatıyodu bakalım 26sında görücez inşallah doğum yoluna girmiştir🥰