Melikemell Yine yeni birşey öğrendim çok sevdiğim şeyler hep zarar allahım yardım et ya çay. Çayıda içme diyorlar anlamıyorum ben ne seviyosam zararlıymış çayıda günde çok içiyorum oda zararlı içme dediler iyice strese girdim öf
zehranurr Melikemell açık olacak şekilde günlük 2-3 çay bardağı tüketebilirsiniz. Tabi çay tükettiğiniz zaman kahve tüketmeyeceksiniz
eylusko Melikemell ben günde toplam 3 kupa içiyorum ama çok açık. o kadar açık cayın da bi zarari olacağını düşünmüyorum açıkçası.
Happyturuncu Melikemell değerlerinizde düşüklük yoksa içebilirsiniz ben 37. Haftadayım sürekli içiyorum vala.
Suleasyaa İçebilirsiniz ama demir ilacı kullanıyorsanız eğer demir ilacı ile arasında en az 1 saat olması lazım. Yoksa içtiğin ilacın bir etkisi olmaz emilimi azaltir. Açık şekilde 3-4 bardak içiyorum 37.haftamdayim
Pestil Melikemell bende doya doya çay içmeyi özledim sadece kahvaltıda bir yada iki bardak içiyorum ama akşamları çay keyfi yapmayı özledim doğumdan sonra sanırım en çok çay içicem😁
diamond2635 Melikemell yemeklerle birlikte tüketim sakıncalı demiri emdiği için.Uzmanlar yemeklerinden bir saat sonra olmaz üzere ve günde 200 mc geçmeyecek şekilde kafein alınabilir diyorlar.
DemetF Melikemell bir trabzonlu olarak bende cok iciyorum hamilelikten once de demir eksikligim vardi doktor azalt derdi hamileyim demir hapi kullaniyorum.iciyorum ama sabahlari acik sekersiz olarak aksamlari kestim :)
ozlmayktkrmm Melikemell çay demir emilimi azalttığı için zararlı , ama günde 1.2 bardak içebilirsin sorun olmaz ☺️
Aylinsemih Melikemell bana doktorum günde en fazla 2 bardak çay içebilir sin dedi ama çay içtiğin zaman kahve içemezsin kahve içince de çayı özellikle sordum icsem ne olur diye kansız kalırsın dedi
Belacivciv Melikemell Ay isyanınız beni güldürdü Allah da sizi güldürsün 😂 Demiz eksiliğine yol açabilir fazla tüketmek, açık 2 bardak tüketin günde en fazla
Selin12- Melikemell çay kansızlık yaptığı için zararlı ben tiryakisiyim çay midemi bulandırıyor diye şekersiz içmeye başladım ama yinede vazgeçemiyorum
Aycicegim Melikemell yediğin faydalı şeyleri çay öldürüyormuş aldığın sağlıklı şeyler pek anlamı kalmamış oluyor günde 2 bardak içiyorum anca ben oda çok açık