Destinaa 34.te başladı benim doktorum nst ye. 32-34 arası başlanıyor diye biliyorum

Destinaa 33 haftamda gittim 35 haftamda çağırdı sanırım ilk nts deneyimim olacak tahminimce

Bişey yapmıyorlar ki yatıyosun 20 dk karnına bağlıyor sancı varmı yokmu ona bakıcak yatıyorsun o kadarda büyütülcek bişey değil zaten sancı çıkarsa doktor yönlendiriyor

Destinaa aslında gereklilik durumuna göre nst isteniyor. 37+2de girdim 38+2deki muayenemde gerek yok dedi mesela.

Destinaa Ben ilk 36. Haftamda girdim ilk doğum nasipse normal olcak çatı muayenesi de yapmayacak doktorum 😌biz insanoğlu fıtratımız öyle yaratılmış elimden geldiği sürece destekleyeceğim açılma olması için 🥰

Elif5361 çatı muayenesi yapmayacağını doktorunuz mu söyledi inşallah ben de normal istiyorum her doktorun tarzı farklı tabi

Destinaa Evet doktorum söyledi her doktor bir değil tabiki doula ile anlaştım nasipse atlatacağız güzel bi şekilde 🥰doğum kadına özel ve biz bu fıtratta yaratılmışız elimden geldiğince yürüyüş perine ve hurma çay vs tüketiyorum 😊inşallah güzel doğumlarımız olcak

Destinaa Canım bende 36+2 de ilk nstm girdim 38+2de de çatı muayenemi oldum o hamileden hamileye değişiyor

Elif5361 perineye ne zaman başladınız 35.haftadayım başlasam mı acaba bir de kaç dakika yapıyorsunuz

Destinaa 32 den sonra devlet hastaneleri bile alıyor ntsye.
            Özelde zaten alıyorlar.
            Ozeldeki doktorum bayramdan sonra çatı muayanesi de yapicam dedi

Destinaa Haftada 3 kere 5 dakika anca 35. Haftadan sonra yapılabiliyor şuan 37. Haftadayım bazen yağ pamuğa koyuyorum öyle geceleri bırakıyorum yumuşasın diye