Patatesimmm 33 haftalık ta 2.500 kilo 45 cm dedi doktorumuz başı 34 haftalıkmış. Sizin bebişler nasıl🌹
Cennet-polat Patatesimmm masAllah tontis biraz heralde 34+2de gittim 2550gr di 35hafta uyumlu dedi doktor kilosuna
mavipinokyo Patatesimmm tam 33 te gittim 2628 gr dı 2 hafta öndeydi inşallah daha fazla önde gitmez normal doğuramam diye endişe ediyorum.. 🤔😀
beyza1234 Patatesimmm 33+3 te 2045 gr iri bir bebek olsun istemiyorum çok saglıksız umarım böyle haftayla uyumlu gider
2sy Cennet-polat bizim de tam ayni :) bir hafta ilerde gosteriyor, 34 haftada 2600 dedi doktor biraz fazla degil mi dedim normal dedi ama bilemiyorum :)
Cennet-polat 2sy yok normal günlerini doldurursa 3500olur dedi tbai bazılarında kilo alımı duruyormuş son zamanlarda
2sy Patatesimmm sürekli hickirik tutuyor bir de tombis bisi cikicak sanirim :) ultrasonda yanaklari da sarkmis sanki biraz dedi en son doktorum :) aman saglikli olsunlar da ins :)
Melikecskn2303 Patatesimmm valla hergun haşlanmış yumurta yedim tiksinmeden muz yedim kuruyemiş yedim ama genetik oluyormuş çok tombik bi bebek değil demişti doktorum şimdi ne kadar oldu bilmiyorum 37 haftadayim
Patatesimmm 2sy sağlıklı olmaları en önemli olan tabikide insan merak ediyor yinede tabii😂❤️ O hıçkırıııkkk ayyy günde 4-5 kere duyuyorum çok rahatsız edici😂