yasminyasmin Kızlar 36. haftadayım, doğum için Medivia Hastanesi’ni düşünüyorum da doğum yapan var mı orada?
Hatunnn yasminyasmin alt komsum ilk dovumunu orda yapmis ikinciye hamile yine orraya devam ediyor sezeryan oldu, ama ben sahsen begenmiyorm hastaneyi okadar. Diger komsumda doguma gitmis ama memnun kalmamis erkenden suyunu oatlatmislar filan apar topar baska hStaneye gecip yapmis dogumunu
SevDin yasminyasmin benim doktorumda o hastane ile anlaşmalı detaylı ultrasonumu orda yaptırdım fakat Doğum için vazgeçtim sebebi hastanenin küçük ve bakımsız olması ama genel olarak araştırdım herkes memnun çünkü doktorum çok iyi ben başka anlaşmalı olduğu hastanede doğum yapıcam Allah’ın izniyle
Duygu123 yasminyasmin eltim orda yaptı sanırım doktoru baş hekimi. Çok ilgili bı yer ben refakatçi kalmıştım yanında ben bile çok memnun kaldım yani bana uzak olmasa orda yapardım doğumunu doktoru da çok ilgiliydi hemsirelerde 👍
yasminyasmin SevDin teşekkür ederim cevabınız için. Benim doktorum orada bulunuyor ve ben memnunum da doğumu merak ettim.
SevDin yasminyasmin hastane çok uygun ve herkes çok memnun doktorunuza güveniyorsanız hiç düşünmeyin derim
yasminyasmin Hatunnn Serpil Hanım mesai saatlerinde orada bulunmuyor o sebeple yapılmış olabilir. Teşekkür ederim cevabınız için
Hatunnn yasminyasmin yani komsum oyle soyledi sezeryani planli olmamisti gece arayip cagirmislardi doktoru. Rutin kontrollere semaya gidiyordum cok korkunc bi kadin oldugunu dusunuyorum😀😀
yasminyasmin Hatunnn uzun zamandır Sema Hanım’a gidiyorum bence şeker bir kadın, oldukça rahatlatıcı, sevgi dolu.
yasminyasmin SevDin zaten 36. Haftadayım doktorumdan da memnunum, şimdi değişikliğe gitsem hiç de doğru olmaz. 🤗
Hatunnn yasminyasmin yani bana tup bebek yaptirmalisin ama onla bile ihtimaliniz cok dusuk cok umitli olma demisti ilk denemizde hamile kaldim tup bebek dktorum ayni goruste olmamisti:) evleneli 2 ay olmustu smearde bakteri gordu diye direk rahim agzima aneztezi uygulamadan kolposkopi yapti 10 gun kanamam kesilmedi bilemiyorum bekleyelim biraz daha dedi evet sicak kanli tatli dilli bir kadin ama biraz haldur huldur bugun bakiyor yarina ameliyat gunu al diyor baska doktora gittim 25 yasinda 2 aylik evli biri icin bole bsey yapilmasina cok sasirmislardi.ama dogumunu bilemiyorum doktor iside kisiden kisiye degisiyor kiyafet gibi:)
SevDin yasminyasmin kesinlikle değiştirmeyin dediğim gibi ben sadece hastanenin küçük ve eski olmasını sevmedim siz buna takılmazsanız memnun kalırsınız birazda evime ters o sebeptende tercih etmedim açıkçası 👍
yasminyasmin SevDin teşekkür ederim yaklaşımınız için, benim evime de en fazla 1km uzaklıkta :) üstelik fiyat olarak da makul olduğundan tercih sebebim. Umarım mutlu bir hikayemiz olur. Sizin doğumunuz ne zaman ?
SevDin yasminyasmin rica ederim ne demek inşallah güzel hikayelerimiz olur 😍 normal doğum istiyorum son 11 gün kaldı bakalım ne zaman gelmek isterse sizin ne kadar var
yasminyasmin Duygu123 ayy çok sevindim böyle bir yorum okuyunca, ben de Afiyet Hastanesi’nden sonra buradaki çalışanları çok sevmiştim 🤗
Duygu123 yasminyasmin afiyetten memnun değil misin eltim bı kaç kere test için oraya da gitmişti ordan da memnundu o
yasminyasmin SevDin ben de normal doğum istiyorum ama çatıya bakılmadı henüz. 32 günüm kaldı fakat 1 hafta da önden gidiyor ,bekleyeceğiz artık 😍. Sağlıklı, mutlu, huzurlu doğumlar dilerim.
SevDin yasminyasmin hayırlısı olsun hepimiz için benimde yarın kontrolüm var ilk defa çatıya bakılacak çok heyecanlıyım 😍