Semadeniz Kızlar sabah 35,6 fan kademeli olarak 37,8 çıktı. Halsizlik huzursuzluk yorgunluk var. Dün gece çok terledim. Ne yapmam lazım.
kirpapatyasiii Semadeniz dikkat et canım 38 üstüne çıkınca tehlikeli diyorlar ben bel ağrısıyla hastaneye gitmiştim 38.5 olmuş fark etmemişim nst bağladı sancim falan yoktu ama oğlumun nabzı 170 lere çıkmıştı suni sancı verdiler doğum yaptım vaktiydi zaten sen kaçıncı haftandasin
Glsnisa14 Ateşin yüksek değil gebelikte olur ateşleme olur. Arada ayaklarını sirkeli suda beklet 20 dk
Semadeniz Glsnisa14 hastalık hali yorgunluk halsizlik eşlik ediyor. Hastaneyi aradım 38ve üstü olunca gel dedi.
Glsnisa14 Semadeniz enfeksiyon var mı acaba ben de başta hep senin gibiydim limonu sıkacakta sıkıp 1 şeker atıp içiyordum biraz rahatlıyordum. Sonra enfeksiyon olduğunu öğrendim
kirpapatyasiii Semadeniz hmm minnakmis bebisiniz Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dikkat edin kendinize kontrol edin enfeksiyon da olabilir kaşık ağrısı akıntı kaşıntı falan varsa doktorunuza danışın bence 😊