oglum0603 Arkadaşlar bu iki ultrason terimine internetten baktım ikiside kafa baş ölçüsü yazıyordu anlayamadım. 36 haftaligim BPD 34 haftalık çıktı, HC 32 haftalık çıktı. Bebeğimin kafası 2 hafta mı geri yoksa 4 haftami anlayamadım yardımcı olurmusunuz ?
Kadriyed oglum0603 onlardan biri kafanın tam çevresi birisi de şakakların arasındaki mesafeydi ama hangisi hangisiydi hatırlayamadım. Geriliği bilmem de doktorunuz bilgi vermedi mi?
1991c oglum0603 merhaba 38. Haftadayım brbeğimin bpd ölçüsü 3 hc ölçüsü 2 hafta geri sizde bi problem oldu mu ☹️
Kadriyed oglum0603 bilemeyeceğim de haftanız 36 olduğu için zaten sık gitmeye başlamışsınızdır. Haftaya randevu bulabilirseniz randevu alın tekrar bence
oglum0603 1991c merhaba, 38 haftalık doğum yaptığımda bebeğimin kafası 4 hafta geriden geliyor demişti doktorum. Doğum yaptığımda hiç bir problem olmadı çok şükür sağlıklı doğdu sadece kafa yapısı hafif ince uzundu :) 4 aylık olana kadar düzeldi yuvarlak oldu
1991c oglum0603 teşekkür ederim cvbınız için aanırım ölçümler son haftalarda hatalı oluyor. Güle güle büyütün bebeğinizi 🤲🏻❤️