MuucizeminAnnesii Tansiyonum dün kontrolde yüksek çıktığı için holter taktılar bu sıcaklarda çok zorluyor ama hayırlısı. Başına gelen var mı kızlar? Cuma günü de proteine bakılacak, daha 29 haftayımm. Protein çıkıpta çok erken doğum yapmayan var mı?
Heather MuucizeminAnnesii holter daha önce çarpıntı için bir tanıdığıma takıldı temiz çıkmıştı sonucu. Bende olmadı böyle sıkıntılar ilk gebelikte hiç bilgim yok o yüzden ama yukarda kalsın post. Siz de nokta falan koya yorum sayısını arttırırsanız üstte kalır gerilerden çıkıyor çünkü postunuz.
mucizem09_ MuucizeminAnnesii canim eger tansiyona bagli protein kacagi varsa erken dogum oluyor . Holterde burda gordugum bicok bayana takildi kalbe bakmak icin zaten onda bi sorun varsa ilac kullandiriyolar
mucizem09_ MuucizeminAnnesii ha bide burdacyorum bekleme istersen burdaki arama motoruna bakmak istesigin yaziyi yazarsan orda basina gelenler var sana daha iyi fikir olur ben genelde oyle yaparim
MuucizeminAnnesii Gerçekten üzülüyorum artık çok saçma postlar altında toplanıp yorumlar yapıyorsunuz ama sağlıkla alakalı bir şey olunca kimse yazıp konuşmuyor. Gerçekten bundan sonra yazmayacağım buraya soru filan, hiç kimse sağlığı takmıyor 😐
MuucizeminAnnesii Heather olsa bile iki kişi anca cevap veriyor, ama diğer postlara bakıyorum hep dolu
Heather MuucizeminAnnesii Yani arama kısmına yazıp eski tartışmalara bakabilirsiniz çok acil cevap bekliyorsanız. Fikri olsa insanların zaten yazarlar bence. Bu konular başa gelmeden bilinmeyen araştırılmayan özel konular malesef o yüzden verilmiyor olabilir cevap yoksa neden cevap verilmesin. Geçmiş olsun tekrardan🌼