Alyaveannesi 35 haftalik dogum yaptim ve benim sut sağmam gerekli en kullanisli ve cabuk sut getiren bi sut sagma aleti tavsiyeleriniz var mi ? Elle olanlardan istiyorum
Balarisi23 Alyaveannesi manuel olanlar pek işe yaramıyor maalesef canım alırsan elektrikli olanlardan al bence bu arada geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini erken doğum sebebin neydi kaç kilo doğdu bebek
byz12nur Alyaveannesi bende 26 haftalık doğum yaptım 35 gündür süt sağıyorum lansinohun tekli süt sağma makinasını almıştım birde mochi kullanıyorum birini makinayla sağarken diğerine de mochiyi takıyorum gayette memnunum uzun süre sağım yapıcaksanız manuel olanları önermem eli çok ağrıtıyormuş
Heather Alyaveannesi lansinoh manuel kullandım ben çokta memnundum elektrikliside var ama ben manuelle daha rahat ettim. Tavsiyem sağarken süte bakmayın çünkü stres yapıp geri kaçoroyo ha 30ml oldu ha 40 derken geriliypr insan.
Alyaveannesi Balarisi23 aniden sanci basladi ve acilmam vardi canim ilk bebegimde sezeryan oldugu icin bu da acil alindi