Sevtugm Arkadaslar uzak yaşıyorum annem ve babam kovid babam aynı ilac kullandı fakat annem kovid oldu 6 gün ateş,kemik agrisi, halsizlik gecmiyor her an hasta yeni öğrendim başından beri ilaçta kullanmamış suan evde ne yapalım kaldım hastane mi evde tedavi mi yada geçirenler gun gun ne yaşadı bu şekilde yaşayan var mı?
sweetbaby1 Sevtugm nasıl atlattığına bağlı ağır atlatıyorsa hemen hastaneye gidip yatışını yaptırsın biz kayınvalidemde geç kaldık covid oldugunu bilmiyorduk gitmek istemedi hastaneye cok ağır atlattı. hastalığı ciğerlere iyice inmeden tedavi olsun derim.. sonrası cok kötü oluyor süreç cok kötü tedavi daha da zorlaşıyor.
Byznr281115 Sevtugm geçmiş olsun benim eşim covit servisinde çalışıyordu ondan bilgim var eger ağır atlatıyorsa hastaneye basvursun evde ise de yemesine dikkat etsin ama soylediginize göre ağır atlatıyor basvursun hastaneye ciğerlere inme durumu olabilir pıhtılaşma sorunu olabiliyor covitte cunku zaten doktorlar durumuna gore evde yada hastanede tedaviye karar verıyorlar sizde guclu olun dua edin bu süreç cok zor biliyorum anlıyorum sizi ama hersey geciyor kulaktan dolma bilgilerle hareket etmemek lazım
Byznr281115 Sevtugm hastanede de olsa evde de olsa lutfen yesin zorla yesin kussa da yesin yeterki o besin mideye bi kere insin bnm annem yemediği icin agırlastı😔
Sevtugm sweetbaby1 cok tesekkur ederim kayinvalideniz ağır olduğunuz nasil anladınız cok geçmiş olsun🙏
sweetbaby1 Sevtugm astım hastası zaten ondan öncede kışın üşütüp yatmıştı hastanede. Yine astımı ilerledi üşüttü sandık anne gidelim hastaneye dedim kabul etmedi. Ben virüslü hastaneye gitmem evde iyileşirim dedi. Sonra gün gün ilerledi hiçbirşey yemiyordu , ilac içmek için iki kaşık pilavdan başka hiçbişe yemedi sürekli kustu. Artık yürüyemiyordu o hale geldi zorla ikna ettik hastaneye gittik. Direkt ciğerlerinde çıktı virüs zaten yatırdılar yoğun bakıma
Derinn30 Sevtugm başta çok agır olmadıgı için anlamıyorsun. Ama zamanla ciğere indikçe agırlaşıyor oyuzden hastaneye gıdın ama ilgılensınler benım annem bir hafta evde gecırdı sonra agırlaştı ölecekken son anda kurtardık yanı yogunbakımda kaldı bir ay tabı kardeşlerim saglıkcı oldukları için kendılerı baktılar yemekten kesılırse bılınki agırlaşacak kesılmemesi gerekıyor
Mrvtkn Evde geçirecekse bile kendini çok kötü hissettiğinde hemen ambulansı arayın gelip ilgileniyorlar bol su çok önemli bu dönemde sıvı alımına çok dikkat etsin
Sblatc Sevtugm etrafımda aşı olduktan bi kaç gün sonra korona olanlar var. Herkes zannediyor ki aşı kesin çözüm iyileştiriyo. Aşının yan etkilerini azaltmak için zerdeçal, kişniş iyi geliyo. İnternetten aşı detoksu araştırsanız bulursunuz veya instagramda profderserhatfındıkçı ve sağlıkçıbiranne nin hesaplarını takip edip bakabilirsiniz.
Sevtugm Allah herkesten razı olsun duanızı eksik etmeyin. Rabbım bütün hastalara kovid olanlar olmayanlar annem babam kardeşlerim ve aileme şifa versin atlatsınlar hayırlısıyla inşallah âmin 🙏 🌺
Sblatc Sevtugm bence doğal yollarla iyileşmek in iyisi. Verdikleri ilaçların yan etkileri oluyo illa ki. Biz sıvı propolis, udi hindi yağı, bol vitamin, kekik çayı kullandık. Bala çörekotu, zencefil zerdeçal katıp yesinler inşallah iyileşirler.
Ayseonay Sevtugm çok geçmiş olsun canım evde tedavi etmeye çalışın isterseniz biz hep evde geçirdik ilaç da kullanmadık elhamdulillah çabuk toparlandık bizim de böyle ağır geçmişti ama hastanelere güvenemedik kafalarına göre sıtma ilacı veriyorlar onu 2 gün kullandık daha kötü olduk o yüzden bıraktık ilacı da
vuslat_ekimde Sevtugm bence hastaneye gitmesi gerekiyor ben ilk günden itibaren ilaç kullanmama rağmen 13. Gün bişeyler yiyebildim 10. Günde falan daha da artmıştı yani ilaçta kullanmadıysa hemen başlasın yada hastaneye gitsin ilaçlar ciğere inmesini engelliyo geç kullanıldığında iş işten geçmiş oluyor şakası yok bu hastalığın
Ssezen12 Sevtugm Annem 52 yaşında covid oldu babam ve kqreesim aynı evdeler onlar olmadı ben anneme ilaclarini kullandirmadim hiç bir ağrı sızı yasamadan atlattı
Gecce Ssezen12 Doktorun söylediklerini yapmayıp ilaç kullanmadığına göre tedaviyi daha iyi biliyorsunuzdur. şimdi de boşuna gitmeyin evde kendi kendinize tedavi edin