Esraali Bu aralar cok oluyor sanki bişiler patlıyor nasıl anlatsam bilemiyorum cocukların köpukten baloncuklar yapıp patlattıkları gibi, bir de dün gece göbeğimin titremesine uyandım bilidğiniz jöle gibi sallandı 😁😁bu kız napıyor içerde 🙈😁😁
Esraali Akkoyu oluyor yani cıt sesini hiç duymadım sabah kahvaltı yapsrken baktım sag tarafım uzuyor göbek ucum iöeri girdi sanırım 1 dk falan öyle yamuk durduk 😁😁
Meraklibiri Esraali hahaha olabilir 😂 bak benim kız ayni karnimdaki gibi yerinde duramiyor bütün gün kosturuyoruz
minikturta Esraali oy maşallah artık hep toplanacak bi tarafına sırtını bi tarafına ayaklarını dayayacak hazır ol😀😀
Pirincveannesi Esraali hahahahaha kız brnde 33+5 jaftalığım aynı titremeler bendede var gece onunla uğraştım 3e kadar uyutmadı titriyo geriliyo gün içindede geriliyo diyorum ki tamam bu kız normal yollarla çıkmayacak içimden karnımı delip öylr çıkacak karnım ya sağa uzuyo ya sola uzuyo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Esraali Meraklibiri doğru anne karnıda harekrtli olan doğunca da öyle oluyor 2 oğlum öyle, bğyük cok az hareket ederdi nor al hayatında da agır bşr cocuk
minikturta Esraali Ben karnım yamuk geziyorum hep 😀😀 bazen ayakları geliyo seviyorum biraz sonra kaciyo 😀