Kucukmucize Mortaleks1 canım ilaç kullandı eşim ama fayda etmedi operasyon geçirip öyle hamile kaldım
gokcekocyigit07 Mortaleks1 Konya’da bir arkadaşımın eşinde de sorun vardı kalitesi çok düşüktü, 3,4 ay tedavi sonucunda hamile kaldı şükürler olsun 3 yaşında bir kızı var şu an da ise ikizlere hamile 🤭🌸 Allah büyük hiç endişe etme,olur elbet,dualarım seninle 🤲
Calisananne25 Meless bizim de aynı şekilde oldu zaten büyük bir sorun yoktu biraz sayısı düşüktü ama bu hamileliğe engel değil demişti doktor vitamin eksikliğinden kaynaklıydı çok vitaminsiz kalmışsın demişti doktor 2 ay Full vitamin takviyesi verdi buna ek olarak organik beslen demişti her sabah köy yumurtası yedi zeytinyağı içti 1 kaşık, akşamları da ben keçi boynuzu kürü yaptım tam 2 ay kullandı 3.ay ben de hamile kaldım şuan 16 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🌺
Mortaleks1 Tam olarak sorun ne bilmiyoruz bayramdan sonra randevu aldık. Geçen hafta bana testler yapıldı ultrasonla kontörlük yapıldı doktor sıkıntı yok gayet iyi görünüyor dedi. Eşim de yumurtalıklarım ağrıyor diyor ve sürekli düzenli ilişkimiz olmasına rağmen geceleri uyurken boşalıyor. İstemsiz diyor yani bir dürtü bir istek yok ama oluyor. Sorun ne olabilir acaba başına gelen var mı böyle .. Calisananne25 gokcekocyigit07 Kucukmucize Meless
Kucukmucize Hayal-123 yok canım varikosel degil.Hareketli sperm çıkmıyordu öyle tese işlemi uygulanıp bulundu sperm
Kucukmucize Mortaleks1 canım bu konuyu bilmiyorum hayırlısı ne ise o olsun kendini vs sıkma Allah bu herşey olur.Hayırlısını dile.Allah yakın zamanda sanada nasip etsin 🙏🙏🙏
Calisananne25 Mortaleks1 böyle bir şey yaşamadık biz, benim eşimin hiçbir şikayeti yoktu öylesine bir gidelim doktora dedik zaten yeni evliyiz. Tesadüfen öğrendik yani. Doktora danışın en doğrusu inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırsınız.
Meless Mortaleks1 anladım canım doktor bunun hakkında bilgi verir mutlaka benimde bu konu hakkında bilgim yok. Ama erkekler genelde uyurken bu tip problemlerle karşılaşabiliyor. Ben normal diye biliyorum
Hayal-123 Mortaleks1 canım benim eşimde de öyle oldu bu ay genellikle spermler yenileyince eski spermler dışarı atıyor diye biliyorum herhangi bir ilaç kullanıyorsa bitkisel ondan da olabilir
vuslatim34 ygmrgzrn hareketlilik mi azdı. Benim eşimde ameliyat oldu inşallah hemen hamile kalabilirim.
Ayseee4238 Mortaleks1 benim eşimde de vardı özellikle ileri hareketliliğinde sıkıntı vardı varikoser mu öyle bişey varmış bu bacakta olan varisin o bölgede olanından doktor ister ameliyat ol istersen aşılama yapalım dedi biz aşılamayı tercih ettik eğer olmazsa sonra ameliyat olsun dedik. Çok şükür ilk asilamada da tuttu. Sperm için ama tavsiyem çakşır otu kürü ve keci boynuzu kürü mutlaka kullanın düzenli bı şekilde çok faydası oluyor.
Zehra-Arda Mortaleks1 merhabalar sizi korkutmak istemem ama biz 3 yıl uğraştık sonunda da pes edip tüp bebek yaptırdık gerçekten çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun inşallah bizim değerler iyidi sadece morfoloji değeri düşüktü
Sdacbc Hormonlarda sıkıntı yoksa canım çakışır otu keçiboynuzu incir zeytinyağda bunları yap büzüm 4 seneye yakın olmadı eşim 3ay bunları kullandı 3 ay sonunda hamile kaldım