polyanne Kızlar çanakkalede detaylı ultrason yaptıran var mı varsa nerde ne kadara yaptırdınız ve hangi haftada yaptırmak gerekiyor ben şu an 16+5teyim Dr Bi dahakine yaptır gel demedi gittiğimde 19 20 haftalık falan olucam o zaman mı yaptır diyecek acaba
Nrbrkt polyanne Bende Çanakkale ’de yaşıyorum haftaya Hasan Çetin’e yaptıracam 23 haftamda yapılmış olucak bebeğin yüzü daha net olduğu için 23 haftayı tercih ettim .
polyanne Nrbrkt biga devlet hastanesi seçil hanıma gidiyorum araştırmada ekimden önce randevu yokmuş sanırım Mehmet akifte yapıyorlar mı bilmiyorum ya burda özele gidicem ya da çanakkalede aslında devlet tercihimdi ama kısmet
DemetF polyanne evet o zaman der.Bende persembe 16+3 iken gittim kontrole bana 20 22 hafta arasi detayli ol hatta simdiden randevu al yer olmuyor dedi 18 agustosa gun aldik.500 tl bir ucreti var
DemetF polyanne soyle arkadaslar yazmis herkes farkli biliyor ben arastirdim doktorun da dedigi bebegin derisi olusmus ama daha ince yaglanmadan detayliya aliyoruz ki ic organlari daha net gorunsun 20 22 hafta arasi olmasi o yuzden cok gec kalma derim ben istersen arastir biraz
polyanne DemetF tamam canım sağol 21. Haftanın denk geldiği tarihe göre alayım ben randevumu o zaman garanti olsun az kaldı zaten