Aysobaciniz Meraklibiri düzenliye devam edeceksiniz o zman bu şekilde, hemen ertesi gün olmaya bilir çünkü yumurtmala ne zmansa ona göre değerlendirmek lazım
Meraklibiri Burcu4135 . Spermin yaşam ömrü 3-5 gün olduğu için, haftada 3 kez ilişkiye girmek yeterli görülür. Boyle yaziyo ikinizde dogru soyluyosunuz🥰🥰
Gulcingezer Meraklibiri canim dusuk cnku genelde 14 ile 16’si arasi yumurtlama gorulur eger gebelik dusunuyosan net olmasi acisindan ovulasyon testlerine basla ben oyle hamile kaldim tek seferde
Meraklibiri Gulcingezer Valla canm kalırsa sevinirim kalmazsada cok üzülmem zamani ne zamansa o zaman gelsin en hayirlisi bu bi tane kızım var
Demetb Burcu4135 dahiliye doktoruyum. Bazı kadınlarda 7 gün bile yaşadıgına dair çalışmalar mevcut 😌 kadın rahmi tamamen bir mucize daha bizleri şaşırtacak duyulmayan o kadar çok çalışma var ki…
Burcu4135 Demetb eyvah doktor oldugunuzu yazdınız, yandınız 😁 ben bunu bilmiyordum gercekten mucize o zaman. Saygılar doktorum 🤗
Glsnisa14 Meraklibiri hamile kalmak istiyorsan adet takvimi uygulaması indir. Ovulasyon günlerinde bir gün arayla ilişkiye gir ve poponun altına yastık koy hemen duş alma. Ya da adetin den 2 gün önce gir