mavi Kızlar 29.2 günlük hamileyim 😂 benim mide yanmam hiç yok normal mi daha ileri ki haftalarda mi başlıyor bide diyorlar ki mide yanması olmayınca saçsız olur Muş 😏 saçma geldi bana sizin durumlar nasıl 😘
Esmakiral mavi bırak olmasın çok fena bişey ne yediğinden bi zevk alıyosun ne içtiğinden.bazılarının son aylarda oluyormuş.
Btlblbl mavi 😂😂ilk oglumda hıc mıdem yanmadı ve kel dogdu kestıkce geldi saci 🙈bunda cok az mıdem yandı nasıl olur bılmıyorum merak ıcındeyım 🙊😂
Busrasahin7714 mavi ilk hamileligimde bir kere bile midem yanmadi oglum dogdugunda herkes ne kadar sacli bir bebek olduğunu konusuyordu
Btlblbl mavi 😂😂 görümcem mıde yanmasından bısey yıyemezdı kızı oldu bu saçı oldu kızın tut bagla o dereceydi benımkıde kel dogdu sağlık lı olsun da nasıl olursa olsun saç gelır ☺️
Esmakiral İntden baktım mide yanmasının bebeğin saçıyla hiç ilgisi yokmuş canım.yediğin şeylerle alakalıymış
Aysuntopal Benimde midem hic yanmamisti kel dogucak bu cocuk demistim Ama baya sacli dogdu alakasi yok yani😉