gunesveguney Durudefne61 canım çok erken verdiğin için düşük çıkmış ama hamilesin iki günde bir düzenli artması önemli çok çok yeni daha, 2-3 gün sonra yada bayram sonu tekrar kan ver değerin sağlıklı yükseldiyse hey şey yolunda gidiyor demektir
Durudefne61 058elf aynen erken oldu hemde adetim biter bitmez oldu diyebilirim inş sağlıkla artar o zaman🥲
Minaliy Durudefne61 benimde 11 di Pazartesi günü öğrendim. 2 günde 1 kan ver canım. Sağlıkla artar inşallah
Nazlican1994 Durudefne61 2 gün sonra tekrar kan ver 2′ ye katladığını göreceksin muhtemelen gebesin hayırlısı olsun inşallah 🙂
Minaliy Durudefne61 maalesef ilk 2 testim 3 katı arttı sonraki 115 den 188 e çıktı sonrada 164 düştü. Ertesi gün tekrar 240 a yükseldi. Doktor dış gebelik olabilir dedi pazar günü tekrar kan vericem. Daha öncede 1 dış gebeliğim var umarım aynısı değildir.
Saftorik Durudefne61 10-25 arası değere şüpheli pozitif deniyor biraz daha bekle bence canım çok çok minik
Afifeelif Durudefne61 normal canım hayırlı olsun .. inşallah değerin sağlıklı bir şekilde yükselir de bebeğini hayırlısı ile kucağına alırsın🥰