Njl2067 Gebeliğin 4. Haftasında görünüyorum (programa göre) bizde yeni öğrendik net bir şekilde 😊 yalnız benim kasık karın bölgemde ince ince ağrı oluyor pantolonumun düğmesini açıyorum rahatsız oluyorum çalıştığım için hareket halinde olabiliyorum otururken veya uzanırken sıkıntım yok ama ayakta sanki ağrım oluyor gibi inceden inceden ilk gebeliğim ve normal mi değil mi bilmiyorum siz de buna benzer durumlar yaşadınız mı ? Korkuyorum da biraz 🥺🥺🥺
Hilal-95 Njl2067 ağrıların çok normal cnm şiddetli olmadığı sürece banada adet belirtilerinin hepsnı yaşıcaksın dedi doktorum pantolon yerine etekli pantolon tarzı şeyler denemelisin bıl tayt olablır bebeğin gelişimi için bol giyinmek önemli🤗
gokcekocyigit07 Njl2067 kasık ağrıları ilk aylarda normal bebek yerleşiyor annesi,rahat şeyler giyin,bel,kasık,karın,baş ağrısı gibi durumlar olur 😊
Esraa_mommy Njl2067 çok normal bende o haftalarda hafif adet ağrısı gibi yaşıyodum doktora sorduğumda normal demişti bana istersen sende bi doktoruna danış için rahat etsin ☺️
Njl2067 Esraa_mommy bayram sonrası gideceğim doktora henüz ultrasona vs girmedim dün öğrendik gebeliğin kesinliğini 😇