Cgldy Merhabalar kızlar 34 haftalık hamileyim fakat iki göğsümde de hiç süt akması olmadı şimdiye kadar, hiç bir dolgunluk belirtisi de yok. Sizlerde durum nedir? Sıkınca ya da dokununca süt belirtisi var mı
Sedakbyk Cgldy 38.haftaligim goguslerim yumusak,ogluma hamileyken de goguslerim yumusakti sezaryan dogum yaptim sutum gelmisti.
merveklyc Cgldy 38 haftalığım sıkınca bir damla geliyor başka yok daha yeni bikaç gündür olmaya başladı çok normal herkeste hamileyken gelecek diye bişey yok 🙂
BegumIscanTunc Cgldy doğumdan önce sütüm hiç gelmedi belirtisi bile olmadı 4 gün önce sezeryanla doğum yaptım sütüm çok az gelmeye başlamıştı şuanda ek takviye alarak sütümü arttırmaya çalışıyorum hem emziriyorum hemde 10 CC mama veriyorum doktorumuz öyle söyledi
Maviyesil121212 Cgldy ilk gebeliğimde 30 haftalıkken gelmişti; şimdi 36 haftalık olduk gelen giden yok😂
Cgldy Sedakbyk ya çoğu kişi 7. Aydan akıntılar oldu diye bahsediyor korkuyorum açıkçası sütüm yok gelmez diye
Kaderglll Burada bi yazıda okumuştum göğsünü sıkıp süt geliyo mu diye bakıp yapmayın bunu diyo evet bu hareket hem süt salgılar aynı zamanda bi hormon mu ne salgıladığı için kasıklarında sancıya ve erken doğuma bile neden olur yazıyordu ben yapıyordum bilmeden ama okuduktan sonra yapmadım bi daha
Seyma0368 Aydan beri geliyor ikinci gebeliğim ilkinde böyle geliyodu önce sızlıyor akınca rahatlıyorum gelir sizinki de merak etmeyin biraz hormonlarla alakalı galiba
Mzyyn27 Cgldy biz ablamla aynı zamanda hamilelik geçirdik. O benden 6 hafta öndeydi. Onun 30. Haftadan sonra sütü geliyordu ben şuan 38+1 haftalığım iki gün öncesine kadar hiç bir şey yoktu. İki gün önce ilk defa göğsümün sızlaması ile bir sıktım süt geliyordu. Ama bende aynı şekilde hep korkuyordum. Neden sütüm gelmedi yoksa sütüm olmayacak mı felan diye doktoruma bile sormuştum oda bana kişiden kişiye göre değişir. Doğumdan hemen sonra da gelebilir bir hafta sonra da bir hafta önce de demişti.
Mervehtp81 Cgldy 36 haftaligim bendede yok daha bi süt belirtisi sadece arada göğüs uclarim da beyazlık oluşuyor o kadar herkeste doğumdan önce gelcek diye bisi yok boşuna takma kafaya
Cgldy Mervehtp81 inşallah dediğiniz gibi hemen doğum sonrası gelir hepimizin bebişlere mama vermek zorunda kalmayız
Hilalkaya1737 Benim 22 den beri geliyor resmen 🤦♀️önce süt değildir diye düşündüm ama sonradan emin oldum çok erken diye endişe etmiyor değilim
Cgldy Hilalkaya1737 yok sen endişe etme ne güzel dolu dolu olacaktır sütün.sadece çok sıkma dokunma derler ona dikkat et 🌸