zeyolin kızlar adetim düzensizdi o yüzden net bi son adet tarihi alamadık.İlk ultrasona göre 28. haftadayız ama bebeğim gelişimi iki hafta önden gidiyor 30. haftadayız yani.Bebeğim karnımda toplanıyor ve hafif hafif sızlanmalrım oldu sabahtan beri ilk kez bugün.bir haftadır bel ağrım var ama normal diye düşünmüştüm.Sizce bu sancılar yalancı sancılar mıdır daha çok erken 😵
zeyolin bu arada düzensiz oluyor.Bebeğim toplanıyor sızlanmalar geliyor bir süre sonra gidiyor tekrar :(
Atmaca61 zeyolin 27. Haftamdayım geçen gece banada aynısı oldu ara ara oluyor sancı ağrı ama gece çok kötü olmuştum korktum bi kaç saniye arayla tekrarladı doktorla konuştum son zamnlarda bebeğin doğum için prova yaptığını söyledi 😊
zeyolin Atmaca61 ben geçen gittiğimde nstye de girdim ama o sırada hiç toplanası tutmadı bebeğimin o yüzden sancı da çıkmadı hastaneden çıktık ve yine toplandı🤭
Atmaca61 zeyolin birazcık yaramazlık yapıyor sanki anneyle oyun oynuyor 😂 içini rahat tut herşey çok güzel olacak 🙏🏻
zeyolin Atmaca61 inşallahh hepimizin hamilelikleri doğumu çok güzel geçsinn sağlıkla gelsin bebişler 😍