CansuHakanDabakan Eşiniz karnınızı sevip, bebekle konuşuyor mu? Benimkisi biraz zorlama yapıyor tek dediği kızım kızım o kadar o da konuş diyince. Tekme atınca bi elini koyuyor diğer türlü pek ilgilenmiyor sonra büyüsün biraz daha diyip duruyor😬
EdaMinaKele CansuHakanDabakan benimki de aynı canım hemen alışamıyorlar 20+3 teyiz bizde o kadar video izletiyorum okuyorum birşeyler ama öyle bi arada seviyo falan ancak bebek dogduktan sonra kavrıyıcaklar bu durumu bence 🤣
melgimmm CansuHakanDabakan erkekler gec adepte olurmus ama pes etme babasi sev hdi knus deyip dur bnmkide anca tekme atiyo diyince elini koyuyodu smdi butun gunu anlatiyo karsilikli muhabbet ediyolrmis gbi 🙂
cevriyetoy CansuHakanDabakan benim eşim konuşuyor ama.arada yorgun olmazsa bide karnima dokununca kizi tekmelerse napcagini sasiriyo😂 27+5 teyiz.bizde
CansuHakanDabakan EdaMinaKele aynı aynı bende okuyorum izletiyorum falan ama biz gibi değiller bence, tekme atıo gel diyince bi heyecan yapıo😐
CansuHakanDabakan melgimmm aynı benimde öyle tekme atıo diyince bi anca heyecan yapıyo, biraz büyüsün öyle dediğinde sinir oluyorum, konuş seni tanısın diyorum yoksa tanımıcak diyorum bide kızınca😂
Semabahri Biz daha 6 haftaligiz ama benimkisi durmadan seviyo şimdiden bile konuşuyo da maşallah tututu 😅😍💞👼
Mrvttz Benim esimde 30. haftalara kadar ayniydi ama sonralari oglum kuvvetlenip karnimi iyice indirip kaldirinca kendiside orda koca bir bebek oldugunu idrak etmeye ve kendiliginden konusup sevmeye basladi 👼👼
CansuHakanDabakan Mrvttz Erkekler böyle galiba ya anlamıyolar biz gibi değil sonucta tabi ama ne bilim bende dokunsun öpsün iki laf etsin bebegine istiyorum ben konusuyorum o da konussun istiyorum😌
Gulsum94 CansuHakanDabakan benim eşim benden fazla konuşmaya başladı kızıyla işe gidince bile ilk karnımı tutup kızıyla vedalaşıyor 😄
CansuHakanDabakan Osse benimkisi de benden utanıyor bence bana karşı da aynı şekilde çünkü sevdiğini söylemez😬
Betul3425 Benim ikinci gebeliğim 5 haftalık olmamıza rağmen konuşuyo hatta elini koyup bak tekme attı diyip şakalar yapıyo 😂😂
Haticeyildiz CansuHakanDabakan benim esim ilk hamile oldugum andan beri karnimi seviyo buyudukce konusmaya basladi simdi butun gun neler yasadigini anlatiyo oglumda tekmeyle karsilik veriyo 😀😀 babaci olcak belli oynamayinca esime diyorum gel konus biraz oynasin 😀😀
Burcuk CansuHakanDabakan eşim benle konuşuyor mu???? aa dur konuştu pazardan ne alınacak dediydi bugün 😂😂😂😂
EmrahEsmaSaglam CansuHakanDabakan CansuHakanDabakan benim eşimde ilk zamanlar öyleydi karnım büyüdükçe ilgisi arttı şimdi geceleri eli karnımda uyuyoruz 💕😘 Kızıyla konuşuyor geceleri biz uyuyoruz sende uyu felan diyor komiğime gidiyor 😉😄😄
Rabia88 Normalde eşim Bebek istemiyordu sonunda ikna ettim tek çocuk olduğu için bana hep bebek olursa beni sevmezsin diyordu ama şimdi kızı olacak diye bı havalara girdi istemiyordun dediğimde sus kızım duyacak diyor konusturmuyor gece tekme atınca seviniyor iyi geceler öpücüğü verdi kızım uyuyalım diyor ama tekme atmayinca eli karnimda uyuyor 😍 birde kızım benim dediğimde hemen kıskanıyor ikimizin kızı kızım deme kızımız de diyor sanırım bizim ki benim papucumu dama attı bile 😂